Terim: Gerçek bir asker olduğunu anladım!

Dany, Galatasaray - Schalke maçından sonra dönemin sarı kırmızılı teknik direktörü Fatih Terim'le arasında geçen diyalogu anlattı.

Terim: Gerçek bir asker olduğunu anladım!
Terim: Gerçek bir asker olduğunu anladım!
GİRİŞ 21.02.2015 15:24 GÜNCELLEME 21.02.2015 15:24

Galatasaray'ın Fransa Ligue 1 ekiplerinden Evian'a kiraladığı Kamerunlu savunma oyuncusu Dany, Fatih Terim'le yaşadığı ilginç bir anıyı aktardı.

Fransız basınına konuşan Dany, hayatındaki en güzel hatıranın Galatasaray forması ile çıktığı Schalke 04 maçı olduğunu ifade etti. Dany, "Schalke maçından önce 3 hafta forma giyememiştim. Neredeyse yürüyemiyordum. Ama maçta oynadım ve daha sonra Fatih Terim'le konuştuğumda bana, 'Teşekkürler Dany. Gerçek bir asker olduğunu anladım' dedi. Tüm kariyerim gözlerimin önünden geçti" şeklinde konuşarak duygusal anlar yaşadığını belirtti.

2013'ün Şubat ayında oynanan ve 1-1 biten Şampiyonlar Ligi 2. tur maçında Dany adelesindeki yırtık nedeniyle uzun süre sahalardan uzak kalmasına karşın ilk 11 başlamış ve 90 dakika sahada kalmıştı. Sarı kırmızılı takım o maçın rövanşını 3-2 kazanmış, çeyrek finale yükselmiş ancak bu turda Real Madrid'e elenmişti.