Uzatmada gol gelince futbolcular çıldırdı

Sakarya Pamukova Stadı'nda oynanan maça kavga damgasını vurdu.

GİRİŞ 07.02.2015 23:19 GÜNCELLEME 07.02.2015 23:19
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Sakarya Süper Amatör A Grubunda Pamukova Stadı'nda oynanan Pamukova Gençlergücü - As Akyazıspor karşılaşmasının uzatma dakikalarında ev sahibi Pamukova Gençlergücü beraberlik golünü bulunca As Akyazısporlu futbolcular Pamukova Gençlergücü futbolcuları ile karşılaşmanın hakemine saldırdı. Dakikalarca süren kavgada iki futbolcu yaralandı. Saldırıya uğrayan karşılaşmanın hakemleri Suat Güz- Erdi Öz- ve Semih Kahraman As Akyazısporlu futbolculardan kendilerini darp ettiği iddiası ile şikayetçi oldu.

Sakarya Süper Amatör Küme A Grubunda Pamukova Stadında oynanan Pamukova Gençlergücü-As Akyazıspor karşılaşmasının 4'ncü dakikasında konuk ekip As Akyazıspor'dan Ercan ikinci sarıkarttan kırmızı kartla oyun dışında kalınca As Akyazıspor futbolcuları ve teknik heyeti uzun süre karşılaşmanın hakem Suat Güz’e itirazda bulundu. Karşılaşmayı 10 kişi sürdüren As Akyazıspor ikinci yarının 60'ncı dakikasında Taha’nın golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra topu oyuna geç soktuğu için karşılaşmanın orta hakemi Suat Güz’den uyarı alan As Akyazıspor kalecisi Uğur daha sonra sarı kart gördü. Keleci Uğur yine oyunu yavaşlatmaya dönük hareketlerini tekrarlayınca 89'ncu dakikada ikinci sarı karttan kırmızı kartla oyun dışında kaldı.

Karşılaşmanın hakemi 6 dakikalık uzatmaları gösterdikten iki dakika sonra 90+2 de Pamukova Gençlergücü Kerem ile beraberlik golünü bularak skoru 1-1 yaptı.  Bu golden sonra önce tribünler karıştı. Daha sonra As Akyazısporlu futbolcular ile Pamukova Gençlergücü futbolcuları arasında yumruklar ve tekmeler havada uçuştu. Pamukova Gençlergücü'nden Burak rakibinin kafa darbesi ile kanlar içinde kalırken, yine Pamukova Gençlergücü'nden Kamil rakibinin tekmesiyle yere yığıldı ve gözünden yaralandı.

Karşılaşmanın orta hakemleri Suat Güz- Erdi Öz- Semih Kahraman maçı tatil etmek için soyunma odasına giderken onlar da As Akyazsporlu futbolcuların saldırısına uğradı. Polisler öfkeli futbolculardan hakemleri adeta kaçırdılar. Hakemler As Akyazısporlu futbolculardan şikayetçi oldu.

YORUMLAR 4
  • misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    Kardeşim sizde haklisiniz bu çocuklar 10 kişi orada mücadele edip sırf takımları için canla başla mücadele edip haksiz kararlara gelemedi hakem birtek akyazinin kalesine gol atmadı kaldı herkes kavga görüyor ama kimse bu suat denilen adamın yaptıklarını konuşmuyor tamamen as akyazi spor adına oynanan oyuna siz değerli basında Akyazı haksiz gibi gösteriyor
    Cevapla
  • Tarafsız 9 yıl önce Şikayet Et
    Bu tür taşkınlık yapan oyuncuların lisansı iptal edilmeli, tamamen rezillik.
    Cevapla
  • Misafir 9 yıl önce Şikayet Et
    yazikk
    Cevapla
  • ugur karakol 9 yıl önce Şikayet Et
    bu toplumla osmanlıyı kurmayı hayal edenler var
    Cevapla