Duygun Yarsuvat: Fethullah Gülen'i ABD çağırdı

Galatasaray Başkanı Duygun Yarsuvat, paralel yapıyla ilgili olarak çok çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Duygun Yarsuvat: Fethullah Gülen'i ABD çağırdı
Duygun Yarsuvat: Fethullah Gülen'i ABD çağırdı
GİRİŞ 31.01.2015 13:43 GÜNCELLEME 31.01.2015 13:43
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

Daha önce Şike Davası ile ilgili olarak ortaya attığı '50 milyon Dolar' iddası ile ses getiren Yarsuvat, bu kez daha net cümlelerle daha vurucu açıklamalar yaptı. Şike ve Balyoz gibi davaların 'cemaatci polisler' tarafından yapılan komplolar olduğunu ve buradaki amacın ise 'orduyu ortadan kaldırmak' olduğunu iddia eden Yarsuvat çok tartışılacak bir iddia daha ortaya attı: Gülen'i zaten oraya ABD çağırdı...

'FETHULLAH GÜLEN'İ ZATEN ABD ÇAĞIRDI'

ABD'nin siyasi amaçlı davalarda iade yapmadığını,Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın da deport edilsin demesinin nedeninin bu olduğunu dile getiren Yarsuvat, zaten Fethullah Gülen'i ABD'nin çağırdığını sözlerine ekledi. 

Duygun Yarsuvat'ın CNN Türk'te yayınlanan programda yaptığı açıklamalardan satır başları şu şekilde;

"BU KOMPLOYU YAPAN KİM? CEMAATCİ POLİSLER"

('50 milyon Dolar' iddiası ile ilgili soruya cevabında) Açın bakın medayaya, Aziz Yıldırım olsun diğer Fenerbahçeliler olsun hep söyledi bunu; 'bunu yapanlar cemaattir' şeklinde beyanatlerı var. Demek ki Aziz Yıldırım'ı bu hale cemaat getirdi.

Bu komployu yapan kim? Cemaatci polisler. Cemaatci polisler sadece Aziz Yıldırım'a da yapmadı bu komployu. Balyoz Davası gibi bir dava yarattılar. Sahte deliller üreterek, kendi bilirkişileri vasıtasıyla insanlar yargılandı. 265 kişi bu davada yargılandı ve çoğu üst rütbeli subaylardı.

"AMAÇLARI ORDUYU ORTADAN KALDIRMAKTI"

Bence amaçları orduyu ortadan kaldırmaktı. Bence başardı da... Ordunun haline bakın... 

Fethullah Gülen ABD'ye gitti. Gittiği tarihe bakın?

Gülen'in amacının dini esaslara göre kurulmuş bir devlet yapısı olduğunu düşünüyorum. Yanılabilirim. 1971 senesinde yaptığı bir açıklamada 'altın nesil yetiştireceğiz' demiştir. Yurt içindeki okullar, evler yurtlar... Kendisine güvenen bir gençlik yaratmıştır. Bu gençlik bugün idari mekanizmada belli mevkilere yerleştrilmiştir. Mülkiye, askeriye ve yargıya adam yetiştirmek istemişlerdir. Askeriye konusunda fazla başarılı olamamışlardır ama yine de vardır.  

HÜKÜMETİN ATTIĞI ADIMLAR

"Hükümetin bu konuda attığı adımlar haklı mı haksız mı beni alakadar etmez. Ben bir durum tespiti yapıyorum."

YORUMLAR 22
  • Erdal 9 yıl önce Şikayet Et
    bu memlekette herkes her platformda yorum yapıyor bu adam politikacı değil ne alaka kendi işine baksın
    Cevapla
  • hursit dilaver 9 yıl önce Şikayet Et
    hala tayyip beye nefretiniz devam ediyor di mi. o stayumu, arenayı size vermesi zaten tayyip beyin en önemli hatasıydı.teşekkur edeceğinize, hala neler dersiniz..yazık tabi. keşke hoca gelip te şu gassarayı hallaç paumuğu gibi ataydı da ,ben sizi o zaman tayyip beye yalvarırken nasıl gulecektim acaba..iyi ki galatasarayda okumamışım..allaha şukurler olsun.
    Cevapla
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    Güleni kim koruyor CİA, FBI resmi sitesinde işbirliği yapılan örgütler de gülen örgütü yazıyor hadi diyelim bunlar varsayım karalama: peki soruyorum amerika çıkarlarına ters düşen hele ki islami bi örgütü ülkesinde barındırır mı. Vicdanınıza bi sorun Gülen cemaati öyle bi topluluk olsa ilk olarak amerika ve israil çıkarlarına ters düşer değil mi? Madem öyle amerika neden hala daha barındırıyor ve hala daha iadede direniyor ya sıradan biri değil yada çıkarlarına ters düşen biri değil sizce ?
    Cevapla
  • KÖKSAL AYGÜN 9 yıl önce Şikayet Et
    sen kulüp başkanımısın şike destekcisi mi ne iş yaparsın kulübü kurtar
    Cevapla
  • Osman 9 yıl önce Şikayet Et
    Dursun efendi senin isin gucun yokmu sanane devlet islerinden.. sen batmis gs yi kurtar once.. paralellere dalasma bak seninde kasedini cikarirlar sonra..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle