"Afrika"da Süper Lig'den 4 futbolcu kaldı

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Afrika Uluslar Kupası'na giden 11 futbolcudan 4'ü, milli formayla çeyrek finale çıkma başarısı gösterdi.

"Afrika"da Süper Lig'den 4 futbolcu kaldı
"Afrika"da Süper Lig'den 4 futbolcu kaldı
GİRİŞ 30.01.2015 14:25 GÜNCELLEME 30.01.2015 14:25

Ekvator Ginesi'nde düzenlenen kupada Cezayir, Gana, Gine, Kongo,  Demokratik Kongo Cumhuriyeti, Tunus, Fildişi Sahili ve evsahibi Ekvator Ginesi  adlarını son 8 takım arasına yazdırdı. 
 
Trabzonspor adına Cezayir'den Carl Medjani ve Gine'den Kevin Constant,  Fildişi Sahilli'nden Çaykur Rizesporlu Ousmane Viera ile devre arasında  Gençlerbirliği'ne transfer olan Gine'den Guy Michel Landel, turnuvada  takımlarıyla yollarına devam etmeyi başardı. 
 
Galatasaray'dan Aurelien Chedjou (Kamerun), Fenerbahçe'den Moussa Sow  (Senegal), Trabzonspor'dan Mustapha Yatabare (Mali), Kardemir Karabükspor'dan  Abdou Razack Traore (Burkina Faso), Kayseri Erciyesspor'dan Georges Mandjeck  (Kamerun), Çaykur Rizespor'dan Leonard Kweuke (Kamerun) ve Mersin İdmanyurdu'ndan  Prejuce Nakoulma (Burkina Faso) ise takımları kupaya gruplarda veda ettiği için  Türkiye'nin yolunu tutan isimler oldu.