Demba Ba'ya müjde! Alain Giresse bırakıyor

Senegal Milli Takımı teknik direktörü Alain Giresse Afrika Kupası'ndan erken elenme sonrası yaptığı açıklamada görevi bırakacağını belirtti.

Demba Ba'ya müjde! Alain Giresse bırakıyor
Demba Ba'ya müjde! Alain Giresse bırakıyor
GİRİŞ 28.01.2015 13:12 GÜNCELLEME 28.01.2015 13:12

Fransız teknik adam, 2-0 kaybettikleri ve Afrika Kupası'ndan elendikleri Cezayir maçı sonrası yaptığı açıklamada; "Yol bitti. Kontratım da bitti " dedi.

2013 yılı başında Senegal Milli Takımı başına geçen 62 yaşındaki Giresse; "Senegal'i bir çok değişiklik bekliyor. Sonrası ne olacak bilmiyorum" ifadelerini kullandı.

DEMBA BA , ALAİN GİRESSE'Yİ ELEŞTİRMİŞTİ

Beşiktaş'ın Senegalli yıldızı Demba Ba, Afrika Uluslar Kupası kadrosuna alınmadığı için Fransız teknik adamı eleştirmişti. Demba Ba, Alain Giresse hakkında; "Kadroya bakınca teknik direktörle değil, bir kuklayla çalıştığımız görülüyor. Çünkü bazı kararları O'nun vermediği açıkça ortada. Tunus'a yenildiğimiz maçın ardından şaşkın biçimde soyunma odasına geldi ve konuşmasına nereden başlayacağını dahi bilmiyordu" ifadelerini kullanmıştı.

FENERBAHÇELİ SOW DA MUTSUZDU

Bu arada Fenerbahçe forması giyen Moussa Sow turnuva boyunca hep yedek soyundu. Giresse'in ilk 11 tercihine giremeyen Sow, hocasını eleştirmese de yedek soyunmaktan dolayı mutsuzdu.

Senegal'in başına gelecek yeni teknik adam Demba Ba'nın milli takım yolunu açabileceği gibi Moussa Sow için de yeni bir şans olacak.