Ümit Özat için çok ağır sözler!

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, "Ümit Özat, Türk futbolu için bir ayıp, bir lekedir" dedi.

Ümit Özat için çok ağır sözler!
Ümit Özat için çok ağır sözler!
GİRİŞ 27.01.2015 18:38 GÜNCELLEME 27.01.2015 18:40
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Antalyaspor Başkanı Gültekin Gencer, Elazığspor teknik direktörü Ümit Özat'ın takımının teknik heyeti, hakemler, taraftarları ve yöneticilerine yaptığı hareketlere çok sert tepki gösterdi, "Ümit Özat, Türk futbolu için bir ayıp, bir lekedir" dedi.

PTT 1'inci Ligi takımı Antalyaspor'un Başkanı Gültekin Gencer, geçen hafta pazar günü sahalarında oynadıkları maçta meydana gelen Ümit Özat olayına değinirken şöyle konuştu;

"Türk futbolunun ilerlemesini isterken, Türkiye'ye mal olmuş A Milli Takım'da oynamış, Fenerbahçe gibi bir camiada kaptanlık yapmış bir kişinin bu türlü hareketleri her gittiği kulüpte devam ettiriyor olması Türk futbolu için bir lekedir. Kumaş belli, kumaş değişmiyor. Onun için kınıyorum."

MANDIRALI'DAN DA SERT AÇIKLAMA

Antalyaspor'un teknik direktörü Hami Mandıralı, takımına yaptırdığı antrenmanda Elazığspor maçının ilk yarısındaki Ümit Özat olayını anlatırken zaman zaman sert cümleler kullandı. Hami Mandıralı, "Dikkat edin ben maçtan önce onun yanına gittim. Ağabey, kardeş gibi sarılıp öpüştük. Benim kimse ile kişisel bir problemim olmaz. Çünkü, ben yüreğinde farklı duygular taşıyan bir adam değilim. Beni tanıyanlar bilir. Sporseverler biliyor" dedi.

"ÜMİT YAŞANANLARI KAMUOYUNA FARKLI ANLATIYOR"

Kendisinin bir pozisyon sonrasında gayri ihtiyari Ümit Özat'a doğru döndüğünü ve bu sırada onun itirazını fark ettiğini belirten Hami Mandıralı, şöyle sdevam etti:

"Yine gayri ihtiyari olarak ellerimi kaldırarak, (ya bırak bu işleri) dedim. Ama o kamuoyuna farklı anlatıyor. Ben ona ağza alınmayacak küfürler etmişim. Nasıl duymuşsa anlayamadım. Yani üzüldüm. Bir teknik adam olarak onun adına da üzüldüm. Bunlar şık şeyler değil. Hele tribüne yapılacak o hareket hiç tasvip edilecek şey değil.".

RUH HALİYLE SAVAŞIYOR

Kendisinin takımına yoğunlaştığını ve bu türlü polemiklerin içerisine girmek istemediğini de vurgulayan Hami Mandıralı, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bu tip olaylar Türk insanını rahatsız eder. Bizler davranışlarımızla, konuşmalarımızla herkese örnek olmamız lazım. Benim de hakemlerle diyaloglarım oluyor ama hep edepli konuşmalar ve davranışlarla. Ben kendi tarafıma döndüm ama o hala kendi ruh haliyle savaşıyordu. Bunlar şık şeyler değil. Herkes hak ettiğini yaşar. O olayları başka yerlere çekmeye çalıştı. Almanya'ya gitmişim, 1 yıl sonra ağlaya ağlaya dönmüşüm. Maçla onun ne ilgisi var, onu anlamış değilim. 34 yaşında teknik direktör olmuş falan. Altın bileziğin varsa onunla gurur duy. O seni ilgilendiren bir şey ama bunların gündeme getirilmesi ilginç."

"KARŞIYAKA'YI YENMELİYİZ"

Elazığspor maçının uzatma dakikalarında attıkları golle aldıkları 2-1'lik galibiyeti dez değerlendiren Hami Mandıralı, "Kazanmak çok güzel bir duygu. Hedef olarak hep şampiyonluğu konuşuyoruz. Dolayısıyla maçlarımızı kazanmak istiyoruz" dedi. Oyuncularının bazı pozisyonlarda bencil davrandığına dikkati çeken Mandıralı, "Bazen ben değil, biz olmak lazım. Bunu başarırsak daha da rahatlayacağız. Karşıyaka maçına da kazanmak için hazırlanıyoruz" diye konuştu.

YORUMLAR 5
  • Aslan 9 yıl önce Şikayet Et
    Tipik fenerli işte..
    Cevapla
  • ergun 9 yıl önce Şikayet Et
    başkan sonuna kadar haklı.böylelerini futboldan men edeceksin
    Cevapla
  • adm 9 yıl önce Şikayet Et
    Adama yorum yapmaya değmez bile , hani hep söylerdi ya biz giderken o geliyormus süper zeka
    Cevapla
  • karski 9 yıl önce Şikayet Et
    allah ıslağ edşin
    Cevapla
  • Kılıç 9 yıl önce Şikayet Et
    tahrik edende tahrik olan kadar suçludur.
    Cevapla