ManU, İslam düşmanına cezayı kesti!

Manchester United’ın scout ekibinde yer alan Torben Aakjaer, Facebook'ta yayınladığı İslamofobik mesajlar nedeniyle görevinden alındı.

ManU, İslam düşmanına cezayı kesti!
ManU, İslam düşmanına cezayı kesti!
GİRİŞ 15.01.2015 12:13 GÜNCELLEME 15.01.2015 12:19
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Manchester United yönetimi, kişisel Facebook hesabında, "Bu İslamcılara karşı gizli silah dağıtmanın zamanı geldi" gibi İslamofobik mesajlar yazan scout görevlisi Torben Aakjaer'in görevine son verdi.

2011 yılında Hamburg’dan Manchester United’a transfer olan 32 yaşındaki Danimarkalı Torben Aakjaer’in dün görevden alındığı açıklandı.

Manchester United CEO’su Ed Woodward tarafından gerçekleştirilen kısa bir soruşturma sonrasında Torben Aakjaer’in Facebook hesabında göçmen karşıtı ve ırkçı mesajların olduğu belirlendi. Danimarkalı scout’a konuyla ilgili bir mektup yazan ve görevine son veren Woodward’ın bu hareketi Ada basınında da geniş yer buldu.

Torben Aakjaer’in hesabından kendi ülkesine yapılan göçlerin durması için sınırların kapatılması gerektiğini ifade eden sözlere sıkça yer verdiği gözlendi. Bu paylaşımlardan en dikkat çekeni ise “Bu İslamcılara karşı gizli silah dağıtmanın zamanı geldi” şeklinde sözleri oldu.

Bugüne kadar Robin van Persie, Nani ve Nemanja Vidic gibi pek çok oyuncuyla olan fotoğrafını paylaşan Torben Aakjaer, Avrupa çapında yaptığı ziyaretleri de sosyal medya hesaplarında yayınlıyordu. Evlendiği dönemde Alex Ferguson’ın kendisi için yazdığı tebrik mektubunu da takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmeyen Danimarkalı spor adamı, son olarak  geçtiğimiz hafta Paris'teki ofisine saldırı düzenlenen Fransız mizah dergisi Charlie Hebdo ile ilgili karikatürlere hesabında yer verdi.

KAYNAK: KORAY DURKAL - HÜRRİYET
YORUMLAR 1
  • Aslında tam da zamanı... 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm kafirler toplulukları saflarını seçip İslama hakaret etmekten kendilerini alıkoyamıyorlar, işte tam da burada biz Müslümanlar da safımızı belli edip İslam ve Kuran dairesinde cihat etmekten geri kalmamalıyız. Sadece silahla topla tüfekle değil hayatın her alanında her fırsatta ihlas ile Cihad etmekten geri durmamalıyız. Allah C.C. tüm müslümanlara dirlik, birlik ve bir olmayı nasip etsin inşallah...
    Cevapla