Yabancı sınırlaması açıklanıyor! Tarih belli oldu

Türk futbolunun merakla beklediği yabancı kontenjanı konusunda nihai kararın verileceği tarih belli oldu.

Yabancı sınırlaması açıklanıyor! Tarih belli oldu
Yabancı sınırlaması açıklanıyor! Tarih belli oldu
GİRİŞ 26.12.2014 16:36 GÜNCELLEME 26.12.2014 17:13
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Son üç sezonluk yabancı kontenjanı planlamasının bu sezon sonu itibariyle sona erecek olmasından dolayı bir süredir çalışmalarını yürüten Türkiye Futbol Federasyonu'nun yeni sezonla birlikte hayata girecek olan yabancı kontenjanı kararını 6-7 Ocak 2015 tarihlerinde Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak olan Uluslararası Antrenör Semineri'nin ardından karara bağlayacağı ortaya çıktı.



TFF adına bu konudaki planlamanın, 6-7 Ocak'ta Haliç Kongre Merkezi'nde yapılacak olan zirvede Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim tarafından meslektaşlarıyla ve kamuoyuyla paşlayacağı reform paketi içinde açıklanacağı bildirildi.


Türkiye'de faal olarak görev yapan tüm teknik adamların katılacağı ve iki gün sürecek olan bu seminerde tartışmaya açılacak olan yabancı kontenjanı olayının en geç 8-9 Ocak tarihlerinde resmileştirilmesinin planlandığı öğrenildi.

KAYNAK: SPORX
YORUMLAR 1
  • Ne bu 9 yıl önce Şikayet Et
    Sanki devletin bekasini belirleyecek haber aciklayacaklar.. tarih vermeler bilmem ne yapmalar.. aciklayin bi basin aciklamasi ile iste neyin neyini gizliyorsunuz bekletiyorsunuz. Kendilerini onemli gostermek, buyukluk taslamaktan baska isleri yok.. Turk futbolunu mahfettiginiz yeter defolun gidin hepiniz..
    Cevapla