Arda Turan'dan F.Bahçe patlaması!

Milli oyuncu Arda Turan, Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferinde aracı olduğu iddiasına sert bir cevap verdi.

Arda Turan'dan F.Bahçe patlaması!
Arda Turan'dan F.Bahçe patlaması!
GİRİŞ 19.12.2014 00:11 GÜNCELLEME 19.12.2014 00:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

İspanya La Liga ekiplerinden Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan, hakkındaki iddiaları yalanladı. Milli oyuncu, Fenerbahçe'nin Ozan Tufan transferinde aracı olduğunu iddia eden bir kişiye patladı.

Arda Turan, Ozan Tufan'ı aradığı yönündeki iddiaya, "Neyi biliyosun, ben mi aramısım kanıtla yarın bırakıcam. Ama kanıtlayamassan sen bırak bu isleri" şeklinde bir cevap verdi. Turan ayrıca bir süre sonra da, "Ben hayatımda bir tek Selcuk ile Hamit abi ye transferle ilgili soyledim Bize gel abi bize git dedim Ozan tufan kardeşimle hic konusmadım." dedi.

Bursasporlu Ozan Tufan, Milli Takım formasıyla Danimarka karşısında attığı golden sonra " Arda ağabey pası verdi vur oğlum dedi. Onun sesini duyduktan sonra kendimi daha rahat hissettim. Auta çıkar mı düşüncesi kafamda vardı. Ama Arda abinin o sözüyle topa hemen vurdum. Çok şükür gol oldu" sözlerini sarfetmişti.

Ozan Tufan'ı transfer listesine aldığı belirtilen Fenerbahçe'nin, Bursa'ya 1.5 milyon Euro artı Bruno Alves teklifinde bulunduğu söylentileri son dönemde kulislerde konuşulan konuların başında gelmekteydi.

YORUMLAR 9
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    arkadaşlar ardanın peşinde kaçkere azız bey fbye gelsindiye teklif etmediği ne kaldıkı. ...
    Cevapla
  • futbolsever 9 yıl önce Şikayet Et
    arda çok daha fazla saygıyı hakediyor.
    Cevapla
  • feyzullah 9 yıl önce Şikayet Et
    Arda'nın karakterini biliyoruz. Boşuna sallamayın fenerliler. Dürüst adamın sözünün üstüne yorum yapılmaz...
    Cevapla
  • gökhan 9 yıl önce Şikayet Et
    kedi ulaşamadığı çiğere mundar dermış sızınkıler de o hasap siz önce volkan ve emreye demeniz lazım deyilmi arda gibi futbolcu var sa onu söyleyin arda birakır zaten herkez inneyi kendine çuvaldızı karşıya batırsın ve her kez kendi evinin onunu temizlesin sonra komşusuna evin pıs diye bilsin.
    Cevapla
  • mıro 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenevde oynamıyov ya ondan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle