Demirören'den geç gelen itiraf: Volkan Demirel...

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, Volkan Demirel olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu.

Demirören'den geç gelen itiraf: Volkan Demirel...
Demirören'den geç gelen itiraf: Volkan Demirel...
GİRİŞ 17.12.2014 21:21 GÜNCELLEME 18.12.2014 07:54
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, NTV Spor'da katıldığı programda Fenerbahçeli kaleci Volkan Demirel hakkında önemli açıklamalar yaptı.

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri A Grubu'ndaki Türkiye - Kazakistan maçı öncesi Türk Telekom Arena'da ısınırken kendisine küfredilen ve ıslıklanan Volkan Demirel, sahayı terk etmiş ve mücadelede forma giymemişti.

Volkan Demirel olayı hakkında konuşan Demirören, "Maçlara kendi takım formaları ile geliyorlar. Milli başarı tribünle başlar diyoruz, tribünler milli takımı yuhalıyor. Brezilya 7 tane yedi kimse yuhalamadı. Volkan'ın yaptığı hareket baştan sona yanlış. Çıkması, bırakması... Taraftarın yaptığı da yanlış. Tek bayrak tek ülkeyiz biz. Koşulsuz destek olması lazım" dedi.

Demirören, "Volkan çıktı diye takımı çekerim, beni aşağıya indirmeyin dedim. Takımdaşlık olarak yaptığı yanlıştı. Ama kimse milli takım forması giyen oyuncuya küfür edemez. Volkan'a hak veriyorum ama yanlış yaptı hele statı terk etmesi tamamen yanlış" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR 3
  • Mocca 9 yıl önce Şikayet Et
    Sen istifa et, gerisi kolay. Batirdin Turk futbollunu! Besiktasi batirdiğin gibi! Her tarafin baskan olsa ne yazar?
    Cevapla
  • aziz 50milyon dolar hikayesi yalan dedi 9 yıl önce Şikayet Et
    paralelin büyük çoğunluğu temiz insanlardan oluşuyor..50milyon dolar aziz yıldırımdan istemiş alamadığı için azizin ve fenerin başına hapis şike işlerini açmış..temel bilgi aziz ömrü boyunca paralelden hazzetmez ve bunu spor camiasında herkes bilir..paralel hakkında haber yaparken haberlerinizi tetkik edin ötede işiniz çok yaş olmasın iyi paraleller hatalarını görsün ötede sizi dava edip cehenneme itmesinler
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    Yapılması gereken o ki ; "Küfredenlerin" tesbiti ile yakalanarak 6222 ye göre işlem yapılması, hak ettikleri cezayı almaları. Ama maalesef bizde yasalar yürürlükte olsa da ya uygulanmıyor, ya da eksik uygulandığı için "caydırıcı" olamıyor, yapanın yaptığı yanına "kâr" kalıyor. Hâl böyle olunca da yeni küfürbazlar türüyor tribünlerde... Volkan'a gelince ; küfürlerin şiddetini bilemediğimizden bir şey söyleyebilmek oldukça zor. Eğer gerçekten "tahammül edilemez" boyutlarda küfürlere maruz kalmışsa "mazur" görülebilir. Yok eğer bir kaç küfrü bahane ederek sahayı terketmişse de çok büyük "yanlış" yapmış. Ama benim bildiğim Volkan, bazı hataları olsa da "yiğit ve mert" bir delikanlıdır, buna tevessül etmez. Asıl "konu" edilmesi gereken o küfürleri edenler olmalı. Bu insan müsfetteleri nasıl bir Türkiye Cumhuriyeti vatandaşlarıdır ki kendi ülkesinin milli takım oyuncusuna milli maçta "küfür" edebiliyor ! Hele ki daha maç dahi başlamamışken...?
    Cevapla