Gülen'in avukatı flaş iddiaya cevap verdi!

Fethullah Gülen'in avukatı Nurullah Albayrak, G.Saray Başkanı Duygun Yarsuvat'ın şike davasıyla ilgili iddiaları üzerine bir açıklama yaptı.

Gülen'in avukatı flaş iddiaya cevap verdi!
Gülen'in avukatı flaş iddiaya cevap verdi!
GİRİŞ 17.12.2014 14:45 GÜNCELLEME 17.12.2014 14:54
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Fethullah Gülen’nin avukatı Nurullah Albayrak, Galatasaray Spor Kulubü Başkanı Duygun Yarsuvat'ın sözlerini yalandı. Avukat Albayrak, "Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi ise tam bir hezeyandır." dedi.

Yapılanın açık bir iftira olduğunu, bu iddia nedeniyle tüm yasal haklarını da kullanacaklarını belirten Avukat Nurullah Albayrak’ın yaptığı yazılı açıklamasında şu ifadelere yer verildi:

"Bugün (17.12.2014) bir gazetede, Galatasaray Spor Kulübü Başkanı tarafından; ‘Aziz Yıldırım’dan 50 milyon dolar istendiği, bu paranın verilmemesi üzerine de soruşturma yapıldığı’ şeklinde bir iddiada bulunulduğu ileri sürülmüştür. Bu iddia kesinlikle doğru değildir. Doğru olmayan bu iddianın hukukçu olan bir kişi tarafından dile getirilmesi ise tam bir hezeyandır. 

Ayrıca, bu iddianın 12 Aralık 2014 tarihinde Galatasaray Spor Kulübü'ne kesilen vergi cezasından sonra dile getirilmiş olması da oldukça düşündürücüdür. Son günlerde Cumhurbaşkanı tarafından sıkça dile getirilen ‘Tarafsız olan bertaraf olur, tarafınızı seçin’ tehdidi nedeniyle kamuyla doğrudan ya da dolaylı olarak ilişkisi olan bir kısım kişi ve kurumların müvekkilim ve camia mensupları aleyhine iddialarda bulunulmasının ‘zorunluluk’ haline getirildiğini üzülerek görmekteyiz. Açık bir iftira olan bu iddia nedeniyle tüm yasal haklarımızı kullanacağımızı bildiririz."

YORUMLAR 17
  • hasan 9 yıl önce Şikayet Et
    ne oldu daha düne kadar aziz şike yaptı diyordunuz bugun çıkmış para istendi diyorsunuz bi karar verin yaptımı yapmadımı
    Cevapla
  • ........... 9 yıl önce Şikayet Et
    avukat bey. durup dururken boyle bişey ortaya atılmaz. sizin turkiyede haraca kesmediğiniz şahısmı kaldı.
    Cevapla
  • Vedat Kapurtu 9 yıl önce Şikayet Et
    Takımın acil ödenmesi gereken mali borçlarından ne haber var?
    Cevapla
  • Marashlı 9 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani kabul mu edecekti ki ?
    Cevapla
  • teşvik 9 yıl önce Şikayet Et
    o parayı vermek yerine Trabzonsporun teşvik faaliyetlerini engellemekte kullanmışlar desene.. aziz açıklayacağım açıklayacağım dediği bu muydu acaba.. :) desene verselerdi tarlalar tarla, işciler işci olarak kalacaktı.. anlaşılan şu ki gs şampiyonlar ligine yelken açtı geçmiş olsun beşiktaş..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle