Türk futbolunu bekleyen büyük tehlike!

Beşiktaş ve Trabzonspor’un UEFA Avrupa Ligi'nde iki dev kulüple eşleşerek elenme olasılıklarının büyümesi Türk futbolunu zora soktu.

Türk futbolunu bekleyen büyük tehlike!
Türk futbolunu bekleyen büyük tehlike!
GİRİŞ 16.12.2014 12:13 GÜNCELLEME 16.12.2014 12:13
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Beşiktaş ve Trabzonspor’un bu sezon ki Avrupa yolculuğu, Türk futbolunun geleceği için çok büyük önem teşkil ediyor.

2014-15 sezonuna Şampiyonlar Ligi’nde Galatasaray, UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş, Trabzonspor, Bursaspor ve Karabükspor ile başlayan Türk ekipleri, Aralık ayı itibariyle iki takımla yoluna devam ediyor.

Gruplarından çıkma başarısı gösteren Beşiktaş ile Trabzonspor’un ikinci turda göstereceği başarı ise Türk futbolunu yakından ilgilendiriyor.

Türkiye’nin UEFA katsayı sıralamasında sadece 0,5 puan arkasında 13. olan Yunanistan’ın Avrupa Ligi’ndeki temsilcisi Olympiakos, Dnipro karşısında bir galibiyet bir beraberlik alır; Beşiktaş ile Trabzonspor ise bu turu boş geçerse, 2016-17 sezonundan itibaren Süper Lig şampiyonu Şampiyonlar Ligi’ne direkt katılma hakkını elde edemeyecek.

İşte UEFA katsayı sıralamasında son durum...

YORUMLAR 17
  • cenk 9 yıl önce Şikayet Et
    trabzon zon spor yüreğini ortaya koyar yene alır,son 3 yılın türkiyeye en çok puan kazandıran takımı
    Cevapla
  • sinan 9 yıl önce Şikayet Et
    cimbom anasını ağlattı ülke puanlarının, ne yapmışlar şampiyonlar liğinde gidiyorlar geliyorlar boş şöyle bir bakıyorum son 3 yılda encok trabzon ülke puanına katkı yapmış,istatisler öyle söylüyo,
    Cevapla
  • mahmutca57 9 yıl önce Şikayet Et
    Eğer kimse statlara gitmese tv yayınlarına para vermezse bu futbol denen şeyden yavaş yavaş kurtuluruz.
    Cevapla
  • ender öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerle Cimbom şike yaparak bir şekilde şampiyon olacak,sonra da eleme oynamadan direk şampiyonlar ligine gidecek..yok öyle yağma Beşiktaş'la Trabzonspor'un alacağı puanlara güvenip ellerinizi hiççç ovuşturmayın..gidin kendi işinizi kendiniz görün..Türkiye'yi bu hallere sokan bu iki şikeci kulüp, ama ne hikmetse zirvede yine bu iki kulüp.
    Cevapla
  • Realist 9 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe'nin Avrupa yolunun kumpas ve paralel sahtekarlıklarla kapatıldığı, bu kirli oyunda 6S ve TS nin de maşa olduğu süreç sonucunda 3 yıl Avrupa'ya giden "Avrupa Fatihleri(!)nin" marifetleri ortada!!! Türk Futbolunun yüz akı(!) 6S, TS, 8TAŞ tebrikler ve alkışlarsize!!!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle