Asker selamı verince ortalık karıştı

Van'da oynanan Van Büyükşehir Belediyespor, Bergama Belediyespor maçı sonrası saha karıştı.

GİRİŞ 08.12.2014 21:49 GÜNCELLEME 08.12.2014 21:51
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Maçın 84'üncü dakikasında Bergama Belediyespor'un skoru 2-2'ye getiren golünü atan Gökhan Çetinus, yedek kulübesine giderek futbolcular ve teknik yönetime 'Asker' selamı verdi.

Buna sinirlenen Van Büyükşehir Belediyespor'lu futbolcular ile Gökhan arasında tartışma çıktı. 

YORUMLAR 7
  • mardinli (Kurumalı) 9 yıl önce Şikayet Et
    Selam veren futbolcu amacı prövakatörlüktür. yanı ne gereği var git evde aynanın karşısına istediğin kadar asker selamı ver.
    Cevapla
  • Emir 9 yıl önce Şikayet Et
    Eskiden Vanspor maçlarını amatör kümede bile takip ederdik. Ailece her maça giderdik. Ama KANDİL Belediyesi iş başına geçti geçeli REZİL ETTİLER TAKIMI. Kavga Küfürden maçı izlenemez oldu maçlar. Birde "SPOR KARDEŞLİKTİR" pankartı asılmış stada ÇOK KOMİK!. Ne olmuş yani asker selamı vermişse?? askerdeki, kardeşine, arkadaşına veya bir yakınına selam etmişse ne olmuş??? Kendileri gibi olmayan, kendileri gibi düşünmeyen hiç kimseye tahammülleri yok bunların. Çocukta olsa, yaşlı da olsa elinde farklı bir siyasi partinin bayrağı olsun VALLAHİ GÖZLERİNİ KIRPMADAN VİCDANSIZCA LİNÇ EDECEK KADAR GÖZLERİ DÖNMÜŞ BUNLARIN. Devlet Vanı bunlara teslim etmemeli. kendi mahkemelerini kendi vergilerini( haraç) alıyorlar. Şehirdeki yatırımcılar kaçıyorlar. KURTARIN VANI !!! Bunlar VANLI FALAN DEĞİLLER EY TÜRKİYE..! Van ın dışından gelen göçlerle Van ımızı mahvettiler. Güvensiz bir şehir haline geldi Güzelim Van. YAZIKKKKKK ÇOOOK YAZIKKK...!
    Cevapla
  • ahmed 9 yıl önce Şikayet Et
    burada niyet önemli. eğer bergama sporlu futbolcu maç vanda diye mesaj amacıyla böyle birşey yaptıysa vanlı futbolcular sinirlenmekte haklılar. çünkü gözümüze sokmaya ne gerek var biz teröristmiyiz diye düşünmüş olabilirler.
    Cevapla
  • Nazım Zengin 9 yıl önce Şikayet Et
    Yazıklar olsun! Demek ki IŞİD gibi bir güruhun bunların kadınlarını kızlarını hayvan gibi cariye pazarlarında satılmasını hak eden bir milletmiş! Hiç bir şey üretmeyen, sürekli sorun çıkaran bir mel'un topluluğu işte...
    Cevapla
  • Ferman 9 yıl önce Şikayet Et
    İnanırmısınız gercekdende çok üzücü olay bende bir vanlıyım ama vansporlu futbolcuların ve yönetımı utanç verıcı işde kandilin takımı bu......yeterınce özgurler.......bir vanlı olarak utanıyorum.......
    Cevapla
  • FERMAN 9 yıl önce Şikayet Et
    Başımın tacı olsun sen gibileri.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle