Alex'den duygusal veda mesajı

Coritiba-Bahia maçıyla profesyonel kariyerine son verecek Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza, veda mesajı yayımladı.

Alex'den duygusal veda mesajı
Alex'den duygusal veda mesajı
GİRİŞ 06.12.2014 15:41 GÜNCELLEME 06.12.2014 15:41

Brezilya Birinci Futbol Ligi'nde yarın oynanacak Coritiba-Bahia maçıyla profesyonel kariyerine son verecek Fenerbahçeli eski futbolcu Alex de Souza, veda mesajı yayımladı.

Alex de Souza, sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından Portekizce ve Türkçe dillerinde yayımladığı mesajla, bugüne kadar formasını giydiği takımların taraftarlarına teşekkür etti.

Mesajında, forma giydiği takımların statlarında oynamaktan duyduğu memnuniyeti vurgulayan 37 yaşındaki futbolcu, "Couto Pereira'ya, Palestra İtalia'ya, Mineirao'ya, Maracana'ya ve Şükrü Saracoğlu'na teşekkürler. Eğlenceye ve taraftarlarımla muhteşem buluşmalarıma evsahipliği yaptılar. Hepsiyle muhteşem enerji alişverişlerim oldu. Gol sevinciyle koştuğum, kenara bakıp destek ve güç aradığım, yuhalandığım, küfür yediğim sihirli yerler" değerlendirmesinde bulundu.

Taraftarının kendisine gösterdiği tüm tepkilere teşekkür eden De Souza, mesajında şu ifadelere de yer verdi:

"Forma giydiğim takımlarda oynamak muhteşemdi. Bir özel teşekkür de rakip taraftara. Hiçbir zaman, hiçbir yerde rakip taraftarlarca kötü muamele görmedim. Gerçekten teşekkürler! Rakip taraftarların sessizliğe boğulduğu maçlarda, yine de saygı duyulan bir şekilde sahadan yürüyüp çıkabilmek büyük bir keyifti. Her zaman saygının peşinden koştum ve saygıdeğer bir şekilde bitiriyorum."