Trabzonspor Metalist Kharkiv maçı hangi kanalda?

Trabzonspor, Metalist Kharkiv'i ağırlıyor. UEFA Avrupa Ligi maçı Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçı hangi kanalda, ne zaman ve saat kaçta?

Trabzonspor Metalist Kharkiv maçı hangi kanalda?
Trabzonspor Metalist Kharkiv maçı hangi kanalda?
GİRİŞ 26.11.2014 00:02 GÜNCELLEME 26.11.2014 00:02

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi 5. maçında kendi sahasında Metalist Kharkiv'i misafir ediyor. Trabzonspor Metalist Kharkiv maçı öncesi Trabzonspor 7 puanla 2. sırada, Metalist Kharkiv ise henüz grupta puan alamadı.

UEFA Avrupa Ligi L grubu mücadelesi Trabzonspor - Metalist Kharkiv maçı 27 Kasım Perşembe günü saat 20:00'da D-Smart Smart Spor 2 kanalında yayınlanacak.

UEFA Avrupa Ligi L Grubu'ndaTrabzonspor'un 27 Kasım Perşembe günü sahasında Ukrayna'nın Metalist Kharkivtakımıyla yapacağı karşılaşmayı Finlandiyalı hakem Mattias Gestranius yönetecek.

Türkiye Futbol Federasyonundan yapılan açıklamada, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda saat 20.00'de başlayacak karşılaşmada Finlandiya Futbol Federasyonu'ndan Mattias Gestranius'un görev alacağı belirtildi.

Maçta Gestranius'un yardımcılıkları için Jan-Peter Aravirta ve Mikko Alakare'nin görevlendirildiği bildirildi.

Teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki antrenmana sakatlığı bulunan Constant, Deniz, Onur ile izinli olan Belkalem ve Aykut Demir katılmadı. İlk 15 dakikası basın mensuplarına açık yapılan antrenmanda futbolcular, ısınma hareketlerinin ardından taktik çalışma gerçekleştirdi.

Yanal, antrenmana zamanında çıkmayan oyunculara uyarılarda bulunarak, bir dahageç kalmamalarını istedi.

Trabzonspor, yarın basına kapalı yapacağı antrenmanla Metalist Kharkiv maçının hazırlıklarını sürdürecek.

Trabzon - Metalist Kharkiv maçı bilet fiyatları

Bordo-mavili kulübün internet sitesinden yayımlanan açıklamada, 27 KasımPerşembe günü Hüseyin Avni Aker Stadı'nda oynanacak karşılaşmanın kale arkası tribün biletlerinin 30 lira, maraton 50 lira, Kapalı Kenar 80 lira, Kapalı Orta 100 lira, VIP 200 lira, VIP Özel C-I arası 500 lira, VIP Özel A-B sırasının da bin lira olarak belirlendiği kaydedildi.

Bordo-mavili taraftarların bilet yüklemesini www.passo.com.tr adresinden ve Hüseyin Avni Aker Stadı gişelerinden yapabilecekleri vurgulanan açıklamada, Passolig kartına sahip olmayan taraftarların da stadyum gişelerinden tek maçlık kart alabilecekleri bildirildi.

Trabzonspor seri peşinde

UEFA Avrupa Ligi ve Spor Toto Süper Lig'de olmak üzere bu sezon 17'nci resmi karşılaşmasına çıkacak bordo-mavililer, yeni teknik direktörü Ersun Yanal ile yakaladığı çıkışı Metalist Kharkiv ile sürdürerek gruptan çıkmak istiyor.

Ligde teknik direktör Vahid Halilhodzic'in sözleşmesinin feshedilmesinin ardından yardımcı antrenör Jacgues Bonnevay yönetiminde Torku Konyaspor'u 3-2 mağlup eden, ardından Yanal ile Galatasaray deplasmanından 3-0'lık sonuçla dönen Karadeniz ekibi, Metalist Kharkiv'i de yenerek istikrar sağlamak istiyor.

Teknik direktör Vahid Halilhodzic ile çıktığı 14 resmi maçta sadece Mersin İdmanyurdu ve Lokeren maçları olmak üzere bir kez art arda 2 maç kazanabilen bordo-mavililer, üst üste 3 maç kazanma başarısı gösterememişti.

Aslan: "Tek hedefimiz galibiyet"

Kulüp başkan yardımcısı ve basın sözcüsü Yakup Aslan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Galatasaray maçında aldıkları galibiyetle yakaladıkları havayı sürdürmek istediklerini söyledi.

Önlerinde yoğun bir maç programı olduğunu ancak Trabzonspor'un kadro kalitesiyle bunun üstesinden gelebileceğini ifade eden Aslan, "Bütün maçları kazanmak için oynuyoruz. Metalist Kharkiv maçı da böyle olacak. Tek hedefimiz galibiyet. Rakibimizi yenerek çıkışımızı sürdürmek istiyoruz" dedi.

Aslan, teknik direktör Yanal'ın futbolculara verdiği mesajda beraberliği akıllarından çıkarmasını istediğini söyleyerek, "Galatasaray maçındaki çıkışımızı Avrupa'da da sürdürmek amacındayız. Seri galibiyetler bizi hedefimize ulaştıracaktır. Metalist Kharkiv'i yenerek gruptan çıkmak istiyoruz. Bunu sadece Trabzonspor için değil, ülke futbolu için de yapacağız" diye konuştu.

"Sözlerimizin arkasındayız"

Aslan, taraftarlara ihtiyaç duyduklarını kaydederek, "Onlardan takımı desteklemeleriniistiyoruz. Onlara verdiğimiz sözlerin arkasındayız. Ligde hedefimiz şampiyonluk, bunun en güçlü adaylarındanız. Avrupa'da da yeni başarılar sağlamak istiyoruz. Bu mücadelede taraftarlarımız bize destek olsun. Trabzonspor'un şampiyon olduğu dönemlerde tribünlerin tıka basa dolu olduğunu biliyoruz. Galatasaray maçı sonrası yakaladığımız coşkuyu sürdürelim. Taraftarlarımızın o dönemdeki gibi tribünleri doldurmalarını istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Trabzonspor'un şehrin itici gücü olduğunu ifade eden Aslan, "Herkes takımına sahip çıkmalı. Bizim başarısız olmamız adına takımlarının başarısızlığını benimseyecek insanlar da var. Trabzonspor bir şekilde başarısız olursa bundan kimse kazanç sağlamaz. Trabzonspor'un başında kim olduğu değil, önemli olan başarısıdır" dedi.