Trabzonspor'a havalimanında sürpriz uğurlama

Süper Lig'in 10. haftasında G.Saray'ı deplasmanda 3-0 mağlup eden Trabzonspor'u Atatürk havalimanı'ndan Galatasaraylı taraftarlar uğurladı.

GİRİŞ 23.11.2014 01:07 GÜNCELLEME 23.11.2014 01:22
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları'nda kiralanan özel uçakla saat 23.45'te Trabzon'a gidecek olan kafileyi Atatürk Havalimanı'nda Bordo mavili taraftarlar dışında Galatasaraylı taraftarlar da tebrik ederek Trabzon'a uğurladı.

İki takımında taraftarlarının fotoğraf çekilme isteğini kırmayan Trabzonlu futbolcular bol bol fotoğraf çekildiler. İç hatlar terminalinde arındırılmış bölgeye geçen takım burada kısa bir süre dinlenirken Galatasaraylı taraftarların tebriklerini kabul ederek fotoğraf çekildi.

''TRABZONSPOR'U TEBRİK EDİYORUZ''

Galatasaraylı taraftar Reşat Altındağ, ''Sahaya inancını ortaya koyan emeğini ortaya koyan her takım başarılı olur. Bu gün Trabzonspor bunu yaptı. Başarılı oldu. Tebrik ediyoruz'' diye konuşurken, 10 yaşındaki Kerim Yüngün ise, ''Tebrik ederim. Futbolda yenilmek de, yenmek de var'' diye konuştu.

Erdem Atar, Trabzonspor'un iyi bir futbol ortaya koyduğunu ifade ederken, bordo mavili takımı kutladıklarını söyledi.

YORUMLAR 4
  • PRANDELLİ 9 yıl önce Şikayet Et
    sonunda taraftarımıza kafayı yedirtdin sonunda bu rezalet bir sonuç .bende barış diyorum ama bu normal değil..
    Cevapla
  • rezerve gibi? 9 yıl önce Şikayet Et
    Rezerve takım gibi herse futbolcu kaptıkları takımın galibiyetini tabi ki tebrik edeekler, takımlarının yarısı trabzondan gelme. :)
    Cevapla
  • harun yahya 9 yıl önce Şikayet Et
    bir Galatasaray'lı olarak centilmenliklerini tebrik ederim. Şurası da var ki bizim taraftarlar iyi gün dostu. Bu centilmenliğinizi ve desteğinizi sahadaki futbolcularımıza ve teknik heyetimize de gösterseydiniz ya.
    Cevapla
  • Ali Kemal 9 yıl önce Şikayet Et
    Tüm taraftarların aynı düşünce içerisinde olması gerekiyor. Ülkemizde görmek istediğimiz görüntüler bunlar. Futbolu futbol yapan da bu güzel insanlardır. Helal olsun Galatasaraylı taraftarlara.
    Cevapla