Daley Blind'den Sneijder'e cevap

Hollanda Milli Takımı'nın yıldızı Daley Blind, vatandaşı Sneijder'in açıklamalarına karşılık verdi ve yıldız isme katılmadığını söyledi.

Daley Blind'den Sneijder'e cevap
Daley Blind'den Sneijder'e cevap
GİRİŞ 15.11.2014 02:27 GÜNCELLEME 15.11.2014 02:27

Brezilya'daki 2014 Dünya Kupası'nı üçüncülükle tamamlayan Hollanda'nın teknik direktörü Louis van Gaal ve yıldız futbolcusu Daley Blind Manchester United'a transfer oldu. 

Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder, Dünya Kupası'ndaki performanslarından uzak olmalarını, milli takımdaki bazı oyuncuların Hollanda Ligi'nden ayrılmasına bağladı. 

Kenneth Vermeer, Stefan de Vrij, Bruno Martins Indi, Daryl Janmaat, Ibrahim Afellay, Blind, Leroy Fer ve Luuk de Jong gibi isimler sezon başında Hollanda Eredivisie'den başka liglere transfer oldu. 

Konu hakkında konuşan Blind, "Bence İngiltere için doğru zamanda ayrıldım. Doğru zamanı bekledim ve hazırdım" ifadelerini kullanarak Sneijder'e katılmadığını dile getirdi.

Blind, "Futbolda büyük farklılıklar yok. İngiltere'e biraz daha fiziksel ve hızlı oynanıyor. Dahası bu iyi bir durum" ifadelerini kullandı. 

Problemin konsantrasyon olduğunu söyleyen Blind, "Bence daha fazla odaklanmalıyız. Daha çok çalışmaya ihtiyacımız var" dedi.