Ronaldinho'nun yeni takımı belli oldu

Bir dönem adı Beşiktaşla anılan Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun ABD takımlarından Los Angeles Galaxy takımıyla anlaştığı duyuruldu.

Ronaldinho'nun yeni takımı belli oldu
Ronaldinho'nun yeni takımı belli oldu
GİRİŞ 14.11.2014 22:03 GÜNCELLEME 14.11.2014 22:03

Beşiktaş'la görüşme halinde olan ancak bir türlü anlaşma sağlanamayarak kulübü Atletico Mineiro ile bir kez daha anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcu Ronaldinho'nun yeni adresi belli oldu.

Futbolun yaşayan en önemli yıldızları arasında gösterilen Ronaldinho'nun sıradaki durağının Amerika Birleşik Devletleri olacağı öne sürüldü. 34 yaşındaki futbolcu son olarak ülkesinde Atletico Mineiro ile yollarını ayırmış ve Meksika'nın Queretaro takımına transfer olmuştu.

Eylül ayında bu kulüple iki yıllık sözleşme imzalayan oyuncunun takımdan ayrılacağı öne sürüldü. Meksika'nın Codice Informativo gazetesi, Brezilyalı yıldızın MLS ekiplerinden Los Angeles Galaxy ile el sıkıştığını ve kısa bir süre içinde bu ekibin yolunu tutacağını duyurdu.

Takımın yıldızı Landon Donovan'ın bu sezon sonunda futbolu bırakacağını açıkladığına dikkat çekilirken, Ronaldinho'nun Donovan'ın yerine transfer edileceğini belirtti.