Maçı bıraktılar birbilerini yumrukladılar

Giresun 1. Amatör Küme müsabakasında yeşil sahalarda istenmeyen görüntüler yaşandı.

GİRİŞ 30.10.2014 19:14 GÜNCELLEME 30.10.2014 19:14

Giresun 1. Amatör Küme'de bu hafta oynanan karşılaşmada bir takımın oyuncuları rakip takımda bulunan futbolcuya saldırdı. Polis, takım arkadaşları ve teknik heyetin müdahalesine rağmen adeta linç edilircesine arada kalan futbolcunun darp edilmesi amatör kameralara yansıdı.

Yağlıderespor-Çıtlakkalespor karşılaşmasında futbola gölge düştü. Karşılaşmada Çıtlakkalespor’dan  İlyas Önal ile Yağlıderesporlu Kutalmış Tuberk Şahin arasında tartışma yaşandı. Yaşanan tartışma sırasında Çıtlakkalesporlu oyuncu, rakibi Kutalmış Tuberk Şahin’e tekmelemesiyle başlayan kavga büyüdü.  Bir anda Çıtlakkalesporlu İlyas Önal rakip oyuncuların arasında kaldı. Polis, takım arkadaşları ve teknik heyet ve yöneticilerin müdahalesine rağmen Önal darp edilmekten kurtarılamadı.
 
Dakikalarca süren olay sonrasında Çıtlakkalespor’dan 2, Yağlıderespor’da isen 4 kişi  saha içerisinden iki kişide yedek kulübesinden kırmızı kart gördü. Hakem yaşanan olaylara rağmen maçın son 3 dakikasını oynatarak karşılaşmayı tamamladı. Karşılaşmayı ise Çıtlakkalespor rakibi Yağlıderespor’a karşı 3-1 galip geldi.