Olay büyüyor! 'Terim'i çağırdık ama gelmedi'

Gökhan Töre - Hakan Çalhanoğlu olayı ile ilgili Bayer Leverkusen kulübünün Sportif Direktörü Rudi Völler, açıklamalarda bulundu.

Olay büyüyor! 'Terim'i çağırdık ama gelmedi'
Olay büyüyor! 'Terim'i çağırdık ama gelmedi'
GİRİŞ 20.10.2014 09:57 GÜNCELLEME 20.10.2014 09:58
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Almanya'nın en önemli kanallarından ZDF'ye konuşan ve Gökhan Töre'nin bir arkadaşıyla beraber bulundukları odaya silah zoruyla girdiğini belirten Hakan Çalhanoğlu'nun açıklamaları, gündeme bomba gibi düşmüştü.
 
20 yaşındaki futbolcunun itirafının ardından Bayer Leverkusen kulübünün Sportif Direktörü Rudi Völler, açıklamalarda bulundu. Olayın ardından Türk Milli Takımı teknik direktörü Fatih Terim'le görüştüğünü belirten Völler, "Hakan, nihayet içindekileri ve kalbindekileri dışarı döktü. Bu cesur bir davranış. Biz bu sorunun çözülmesi adına Fatih Terim ile birlikte telefonla görüştük. Kendisini, sorunu çözmemiz için davet ettim. Kulüpler ve federasyon arasındaki iletişimi sağlamak adına. Ancak kendisi gelmedi. Ama bunun bir an önce çözüme kavuşması gerek. Bu konuda bir kez daha kendisini arayıp, davetimizi yenileyeceğim" ifadelerini kullandı.

KAYNAK: FANATİK
YORUMLAR 2
  • ZiyaretÇi 9 yıl önce Şikayet Et
    Fatih hocaa açıklama yap artık ya da istifa et !
    Cevapla
  • KAYA TRABZONLU 9 yıl önce Şikayet Et
    gsden ve milli takımdan daha önce 2şer kez kovulan terim sadece medya şişirmesi bir şovmendir. medyayı iyi kontrol ettiği için reklamını iyi yapmış haksız yere çuvalla para kazanmaya devam etmektedir.tek başarısı hagi dönemindedir.hagi futbolu bırakınca hiçbir varlık gösteremedi. 2008teki 3.lük ise milyon yılda bir görülebilecek bir şanstı yaşandı bitti
    Cevapla