Stoch İspanya'yı komaya soktu!

Euro 2016 Elemeleri C Grubu'da Slovakya, İspanya'yı 2-1 yendi.

Stoch İspanya'yı komaya soktu!
Stoch İspanya'yı komaya soktu!
GİRİŞ 09.10.2014 23:57 GÜNCELLEME 09.10.2014 23:57
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2016 Avrupa Şampiyonası Elemeleri C Grubu'nda Slovakya, sahasında konuk ettiği İspanya'yı 2-1'lik skorla devirmeyi başarırken, İspanya, bu yenilgiyle birlikte 2006'dan sonra ilk kez bir eleme maçını kaybetmiş oldu.

Ev sahibi ekip ilk yarısını 1-0 önde kapattığı maçta Paco Alcacer'in golüne engel olamasa da, 61. dakikada oyuna dahil olan Miroslav Stoch'un bitime üç dakika kala kaydettiği golle üç puana uzandı.

Maçın ilk yarısında oyunun temposu düşük olsa da golü bulan taraf Slovakya oldu. 17. dakikada kaleye yaklaşık 25 metrelik mesafeden kazanılan serbest vuruşta topun başına geçen Kucka, sert bir vuruş yaptı ve son anda falso alan top Casillas'ı yanıltarak ağlarla buluştu: 1-0. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da sonucunu belirleyen gol oldu.

İkinci yarıda oyunun kontrolünü ele alan İspanya, aradığı golü 82. dakikada bulabildi. Ceza sahası içersinde topu önüne alan Paco Alcacer, yaptığı düzgün vuruşla skora dengeyi getiren isim oldu: 1-1.

Ancak İspanya'nın bu sevinci fazla uzun sürmedi. 87. dakikada sağ kanattan Michal Duris'in arka direğe doğru yaptığı ortada kafa vuruşunu yapan Miroslav Stoch, Casillas'ı avladı ve takımına galibiyeti getiren golü kaydetti: 2-1.

Slovakya bu galibiyetle 6 puana yükselirken, İspanya ise 3 puanda kaldı.

YORUMLAR 1
  • Songai 9 yıl önce Şikayet Et
    AZİZ ,AYKUT ,İSMAİL STOCHU seyretiniz mi ..Var mı FENER de böyle topçu..Selçuk ve Bekir mi !!!!
    Cevapla