Bu koli Arda Turan için hazırlandı!

Arda'yı ziyarete giden annesi Yüksel Turan'a Bayrampaşa Altıntepsi'deki dostları milli yıldıza vermek üzere çeşitli yiyecekler hediye etti.

Bu koli Arda Turan için hazırlandı!
Bu koli Arda Turan için hazırlandı!
GİRİŞ 17.09.2014 10:55 GÜNCELLEME 17.09.2014 10:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Kolide kaşardan salama, simitten karpuza, kokoreçten lahmacuna her şey var...

Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan'a doğduğu ilçe olan Bayrampaşa Altıntepsi halkından hediye yağdı. Oğlu Arda Turan'ı bir süredir görmeyen anne Yüksel Turan oğlunu ziyaret etmek üzere İspanya'ya gitme kararı aldı. Yüksel Turan bunun için hazırlıklarını yaparken Bayrampaşa Altıptepsi'de Arda Turan'ın ailesinin oturduğu mahallede herkes anne Yüksel Turan'ın Arda Turan'ı ziyaret edeceği haberini duydu. Arda'yı küçüklüğünden beri tanıyan ve çok seven mahalleli Atletico Madrid'de gösterdiği başarılı performansla Türkiye'nin gururu olan yıldız oyuncuya annesi aracılığıyla çeşitli gıda maddeleri göndermeye karar verdi.

HAZIRLANAN KOLİDE HER TÜRLÜ GIDA MADDESİ VARDI

Mahalleli Arda Turan'a zengin bir koli göndermek için tek yumruk olurken herkes gönlünden kopanı koliye koydu. Bunlar içinde birbirinden ilginç gıda maddeleri de yer aldı. Mahalleli kuskus makarna, çay, tarhana, tavuk suyu, salam, sucuk, sosis, kuru incir, peynir, karpuz, kırmızı biber, karper peyniri, reçel, un, nohut, Simit Sarayı'ndan alınmış simit bile verdi.

ARDA'YA TENCERE VE ÇAYDANLIK BİLE GÖNDERİLDİ

Bayrampaşa Altıntepsi'de Arda Turan'ın ailesinin oturduğu mahallede yıldız oyuncuya gönderilenler arasında sadece bunlar yoktu. Mahalleli sanki İspanya'da yokmuş gibi tencere ve çaydanlık bile yolladı. Anne Yüksel Turan mahallelinin bu tavrı karşısında şaşkınlığını gizleyemedi. Anne Turan bu ilgi karşısında mahalleliye teşekkür ederken hazırlanan koliyi İspanya'ya götürdü.

KARDEŞİ OKAN INSTAGRAM HESABINDAN PAYLAŞTI

İspanya'da forma giyen Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan ınstagram hesabından ağabeyine gönderilen kolinin fotoğrafını paylaştı. Arda'nın paylaştığı fotoğrafta reçel, kuru fasulye, karpuz, nohut, sarımsak, simit, mantı, sosis, sucuk, et suyu, pirinç, un, zeytin, karper, kuru incir ve siyah zeytin gibi gıda maddeleri bulunuyor. Ancak Arda'ya gönderilenler arasında fotoğraf karesine girmeyenler de mevcut. Bayrampaşa Altıptepsi'de Arda'nın ailesinin bulunduğu yerde yaşayan mahalleli ayrıca tencere ve çaydanlık bile yolladı. Mahalle Arda'ya hediye göndermek için adeta birbiriyle yarıştı.

(Takvim)

KAYNAK: TAKVİM
YORUMLAR 2
  • Bezgin Bekir 9 yıl önce Şikayet Et
    Bunların çoğunun gümrükten geçme şansı yok!
    Cevapla
  • yasin p. 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam bizden işte ne güzel
    Cevapla