Çekler, Portakal'ın suyunu sıktı!

EURO 2016 Elemeleri A Grubu'nda Çek Cumhuriyeti, evinde Hollanda'yı 2-1 mağlup etti.

Çekler, Portakal'ın suyunu sıktı!
Çekler, Portakal'ın suyunu sıktı!
GİRİŞ 09.09.2014 23:42 GÜNCELLEME 09.09.2014 23:42

EURO 2016 Elemeleri'nde A Milli Takımımızın da bulunduğu A Grubu'nda, Hollanda deplasmanda Çek Cumhuriyeti ile karşı karşıya geldi. Generali Arena'da oynanan mücadeleyi Çekler 2-1'lik skorla kazandı.

Büyük bir çekişmeye sahne olan karşılaşmada Çek Cumhuriyeti 22. dakikada Borek Dockal ile öne geçerken, Hollanda'nın bu gole cevabı 55. dakikada Stefan de Vrij ile geldi. Son dakikaya kadar iki takım da yakaladığı pozisyonları gole çeviremezken, Janmaat'ın hatası ile pozisyon bulan Çek Cumhuriyeti, Pilar'ın golü ile üstünlüğü yakaladı ve rakibine büyük bir şok yaşattı.

Yeni teknik direktörü Guus Hiddink ile ilk resmi maçına çıkan Hollanda'da, Galatasaraylı Wesley Sneijder ilk 11'de başladığı mücadelede 90 dakika forma giydi. Fenerbahçe'den Dirk Kuyt ise yedek kulübesinde yer aldığı maçta oyuna dahil olamadı. Çek Cumhuriyeti'nde ise Michal Kadlec 90 dakika görev aldı.

Bu sonucun ardından Hollanda gruba istediği gibi başlayamamış oldu. A Grubu'nun 2. maçında Çek Cumhuriyeti deplasmanda Türkiye ile karşılaşacakken, Hollanda ise evinde Kazakistan'ı konuk edecek.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL