Volkan'ı kızdıracak kampanya! Milli Takım...

Galatasaraylı taraftarlar, Fenerbahçe kalecisinin bundan böyle ay yıldızlı forma giymemesi için kampanya başlattı.

Volkan'ı kızdıracak kampanya! Milli Takım...
Volkan'ı kızdıracak kampanya! Milli Takım...
GİRİŞ 27.08.2014 16:35 GÜNCELLEME 27.08.2014 16:55
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Galatasaray taraftarları, Süper Kupa maçında Felipe Melo ile gerginlik yaşayan ve ardından, "Belediye sokak köpeklerini temizlesin yoksa iş bana düşecek" diyen Fenerbahçe kalecisi Volkan Demirel'in milli takıma alınmaması için harekete geçti.

İnternet ortamında örgütlenen sarı kırmızılı taraftarlar, 'change.org'da  "Türk futbolunun kirli yüzü Volkan Demirel için imza at" başlıklı bir kampanya başlatarak, tecrübeli kalecinin bundan böyle milli takıma alınmamasını talep etti.

Kampanya çerçevesinde açılan web sayfasında Volkan'ın geçmişte oynadığı maçlardan derlenen 3.5 dakikalık bir video yer alıyor. Videonun içeriğinde Volkan ile Didier Drogba ve Sabri Sarıoğlu arasında yaşanan tartışmaların da görüntüleri bulunuyor. Galatasaray taraftarlarının büyük destek verdiği kampanyada birkaç saat içinde 35 bin imzaya ulaşıldı.

KAYNAK: HÜRRİYET
YORUMLAR 10
  • KAZIM AK 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇEVİK. Volkan sadece çevik diğer ikisi yok
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    bende istemiyorum. . adamın gpl yemesi otomatikman sevindiriyor beni. milli takımın gol yemesini istemiyorum. ayrıca bu milli takım benin takımımsa ben de zeki ve AHLAKLI oyuncular istiyorum. fatih hoca, volkanı alırsan senide artık saymayacağım.
    Cevapla
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    şımarık . bazı insanlar parayı fazla kazandığı zaman bunu kaldıramazlar. şımarıklıkta çitayı en yükseğe çıkarmış volkan bir kamyon paranda olsa şımarmaman gerekir ama senin artık tedavin olduğunu zannetmiyorum
    Cevapla
  • Bülent Gürbüz 9 yıl önce Şikayet Et
    Takunyalı. Yorumumu iyi okusaydınız,bu soruyu yöneltmezdiniz... Adı şanı önemli değil ADAM olacak önce ADAM... Renk bazılarının gözünü kör eder ama benim asla...!!!
    Cevapla
  • Nurettin Yılmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    sadece volkanmı?. daha çok adam çıkar iyi bakın görürsünüz onları...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle