Oğuz Çetin'in takımı kayıplarda

Oğuz Çetin'in yaptığı Hazar Lenkeran takımı, Azerbaycan Premier Ligi maçında Simurg takımına deplasmanda 2-0 mağlup oldu.

Oğuz Çetin'in takımı kayıplarda
Oğuz Çetin'in takımı kayıplarda
GİRİŞ 24.08.2014 21:43 GÜNCELLEME 24.08.2014 21:43
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Hazar Lenkeran, ligin üçüncü haftasında Simurg takımına konuk oldu. Zakatala Kent Stadı'nda oynanan maç, evsahibi takımın 2-0'lık galibiyeti ile sonuçlandı.

Maç sonrasında düzenlenen basın toplantısında konuşan Oğuz Çetin, rakip takımı tebrik ederek, kendi takımının galibiyet için gereken mücadeleyi göstermediğini söyledi.

Yenildikleri için üzgün olduklarını ifade eden Çetin, oyuncularının performanslarını gözden geçirmeleri gerektiğini vurgulayarak, şöyle konuştu:

"İlk iki haftada beş puan kaybettik. Bu durum bizi belli oranda baskı altında tuttu. Bugünkü yenilgi de etkisini gösterecek. Fakat önümüzdeki hafta toparlanmalı ve dönüşüm yapmalıyız. Takımda çok sayıda profesyonel oyuncu var. Bir sonraki oyunda takım ruhunu ortaya koyarak sezonun ilk galibiyetini kazanacağımızı ümit ediyorum."

Çetin, geçen sezon Hazar Lenkeran'da teknik direktör Mustafa Denizli'nin yardımcısı olarak görev yapmış, sezon sonunda Denizli'nin ayrılmasının ardından göreve gelmişti.

YORUMLAR 1
  • Gencer Öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    ...... Öyle çok bilmiş edası ile ona buna laf atmaya benzemiyor demek ki teknik direktörlük
    Cevapla