Köşkte 21 yıl sonra gelen değişim!

Üç dönemdir Beşiktaşlı cumhurbaşkanlarını ağırlayan Çankaya Köşkü, yeni dönemde Fenerbahçeli cumhurbaşkanını konuk edecek.

Köşkte 21 yıl sonra gelen değişim!
Köşkte 21 yıl sonra gelen değişim!
GİRİŞ 16.08.2014 12:28 GÜNCELLEME 16.08.2014 12:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Halkın seçtiği ilk cumhurbaşkanı olan Recep Tayyip Erdoğan, Fenerbahçe taraftarı olarak 21 yıl aradan sonra bu ambargoyu sona erdiren isim oldu.

Türkiye Cumhuriyeti’nin ilk cumhurbaşkanı Mustafa Kemal Atatürk’ten itibaren 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren’e kadar hiçbir cumhurbaşkanı, hangi futbol takımını tuttuğunu açık bir şekilde dile getirmedi. 7’nci Cumhurbaşkanı Kenan Evren ile 8’inci Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın Fenerbahçe’yi tuttuğu bilinirken; 9’uncu Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel, 10’uncu Cumhurbaşkanı Ahmet Necdet Sezer ve 11’inci Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün siyah-beyaz renklere ilgi duyduğunun öğrenilmesiyle son 3 dönemde Çankaya’nın rengi siyah-beyaz olarak tescillenmişti.

YORUMLAR 3
  • KEMAL HARDAL 9 yıl önce Şikayet Et
    doğal olarak!!. Halkın seçtiği Cumhurbaşkanı tabiiki halkın takımı olan Fenerbahçemizi tutacak! yürü be savunan adam! seviyoruz seni!!
    Cevapla
  • ali eren 9 yıl önce Şikayet Et
    fenerbahçeliyim. kılıctaroglu fenerbahçeli diye,beşiktaşlı abdullah güle tercih etmem mümkünmü,ben hobim için vatan evlatlarını tercih etmem
    Cevapla
  • osman öztürk 9 yıl önce Şikayet Et
    Liderlerin, Lideri Recep Tayyip Erdoğan Uzun Adam Farkı,. Sen,ki Yeni ve Tam Bağımsız Büyük Türkiye,nin Seçilmiş İlk Devlet Başkanı,sın,
    Cevapla