Ronaldo'dan yeni bir rekor daha

Real Madrid'in yıldızı Cristiano Ronaldo, Sevilla maçı sonrası açıklamalarda bulundu.

Ronaldo'dan yeni bir rekor daha
Ronaldo'dan yeni bir rekor daha
GİRİŞ 13.08.2014 05:03 GÜNCELLEME 13.08.2014 05:03

UEFA Süper Kupa maçında attığı 2 golle Real Madrid'in kupayı almasını sağlayan Cristiano Ronaldo, maçın futbolcusu seçildi. Portekizli futbolcu ödülünü eski teknik direktörü Alex Ferguson'un elinden aldı.

Ronaldo, yaptığı açıklamada, Sevilla karşısında iyi bir futbol ortaya koyduklarını belirterek, "Rakibimiz de güzel fırsatlar yakaladı. Bu kupayı almayı istiyordum, daha önce kazanmamıştım. İki gol attığım için mutluyum. Daha fazlasını isteyemezdim. Maçın en iyi futbolcusu seçildiğim için mutluyum. Bu ödülü Alex Ferguson'dan almak güzeldi. Bana Manchester'da çok şeyler öğretti, gelişmeme yardımcı oldu" dedi.

Portekizli futbolcu, maça ilk on birde başlayan yeni transferler Rodriguez ve Kroos ile ilgili soruya karşılık, "Çok güzel oynadılar, takıma yardımcı oldular. Bu kupayı kazanmamız için önemliydi. Her ikisi de olağanüstü futbolcular" değerlendirmesinde bulundu.

KUPA BIRAKMADI

Cristiano Ronaldo, kariyerinde UEFA Süper Kupa'yı da kazandı ve kulüp bazında kazanabileceği bütün kupaları kazanarak kendi adına yeni bir rekorun daha sahibi oldu.