Başbakan'a 10 milyonluk transfer teklifi!

Gençlerbirliği Başkanı İlhan Cavcav, Ramazan Bayramı'nda soruları yanıtlarken, Başbakan Erdoğan'a da övgüler yağdırdı.

GİRİŞ 29.07.2014 16:22 GÜNCELLEME 29.07.2014 17:19
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sabah gazetesine bir röportaj veren İlhan Cavcav, Başakşehir Fatih Terim Stadyumu'nun açılışında yeşil sahalara dönen Başbakan Erdoğan'ın futbolculuğuna övgüler yağdırdı.

"10 MİLYON € VERİRİM!"

Cavcav övgüler yağdırdığı Erdoğan'a transfer teklifinde de bulundu: "Attığı 3 golle büyük golcü olduğunu kanıtladı. Başbakanımız siyasetteki formunu, futbolda da gösterdi. Futbolu çok iyi biliyor. Gol vuruşlarında etkili. Özellikle ayağının dışı ile vuruşu ve kaleciyi aşırtma vuruşla mağlup etmesini çoğu profesyonel futbolcu yapamaz. Sayın Başbakanımız siyasette Türkiye'nin santrforu. Gol vuruşlarında etkili. Gençlerbirliği olarak bir golcüye ihtiyacımız var. Sayın Başbakanımıza 10 milyon Avro transfer teklifinde bulunuyorum. Bizim formamızla çok gol atar ve şampiyon oluruz." 

YORUMLAR 8
  • Ayhan Aydın 9 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH AŞKINA DÜRÜST OLUN,YALAKALIĞI BIRAKIN..... evet,başbakanımızı çok seviyorum ama onu putlaştırmayın. altı üstü 15 dakika top oynadı ve hem kendi takımı hem rakip takım başbakana alda at dercesine pas verdi kimse gölgesine bile basamadı.ciddi olalım lütfen yok transfer ücreti ,yok topu çatala şöyle taktı vs.vs....sevmek başka şey yalakalık başka şey....
    Cevapla
  • Mehmet Ali Erdogan 9 yıl önce Şikayet Et
    Satilik basbakanimiz yok. Cavcav yaranma derdinde ama bizim satilik basbakanimiz yok. Kimse alamaz gerekirse cavcavi satin alir ynariz...
    Cevapla
  • Turan 9 yıl önce Şikayet Et
    10 milyon euro mu. sayın İlhan cavcav başbakanımız senin kulübünü 100 milyon euro satın alır...para çok...sen kimi satın alıyon..
    Cevapla
  • nizam-ı cedit 9 yıl önce Şikayet Et
    hehehehe :) . altın adam Başbakan, kimse değer biçemiyor. ne Putin ne Obama ne de diğerleri dünya liderisin... 10 yıl daha başımızdan eksik olma diye yüreğimizle oylarımızla seninleyiz.
    Cevapla
  • yusuf KaRa 9 yıl önce Şikayet Et
    Bilirkisi.... 10milyon€ ya alir 100milyon€ satar mi satar :))
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle