Bakan Çavuşoğlu Alanyaspor'un imza töreninde!

AB Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, Alanyaspor'un imza törenine katıldı.

Bakan Çavuşoğlu Alanyaspor'un imza töreninde!
Bakan Çavuşoğlu Alanyaspor'un imza töreninde!
GİRİŞ 25.07.2014 18:33 GÜNCELLEME 25.07.2014 18:33

Avrupa Birliği (AB) Bakanı ve Başmüzakereci Mevlüt Çavuşoğlu, PTT 1. Lig ekiplerinden Alanyaspor'un, İsveç 1. Lig takımlarından Djurgarden'dan transfer ettiği Ganalı oyuncu Yussif Chibsah'ın imza törenine katıldı.


Alanyaspor Cengiz Aydoğan Tesisleri'nde Alanya Kaymakamı Erhan Özdemir, Belediye Başkanı MHP'li Adem Murat Yücel ve kulübün yöneticilerinin de katıldığı imza töreninde konuşan Bakan Çavuşoğlu, Alanya gibi bir kentin hedefinin Süper Lig olması gerektiğini söyledi. 3-4 yıl önce Alanyaspor'un şartları en kötü kulüplerden biri olduğunu belirten Bakan Çavuşoğlu, "Fedakarca çalışan başkan ve yöneticilerle birlikte Alanyaspor'u her türlü desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.

KARDEŞ KULÜP DAYANIŞMASI

Bu yıl 2 kardeş kulüp olan Alanyaspor ve Antalyaspor'un PTT 1. Lig'de dayanışma içerisinde olacağına inandığını kaydeden Bakan Çavuşoğlu, "Maçlarda kim iyi oynarsa o kazanacak ancak her iki takımda her alanda birbirinin en büyük destekçisi olacaktır. Bundan da hiç kimsenin şüphesi olmasın" diye konuştu.

İNGİLİZCE TERCÜME ETTİ

Daha sonra konuşmasını Alanyaspor'un yeni orta saha oyuncusu 30 yaşındaki Yussif Chibsah'a İngilizce olarak tercüme eden Bakan Çavuşoğlu, kendisine yeni sezonda başarılar diledi. Bakan Çavuşoğlu ardından Ganalı oyuncunun İngilizce konuşmasını da gazetecilere tercüme etti.

KADERİN BİR CİLVESİ

İmza töreninin ardından konuşan Yussif Chibsah ise "Ben kadere inanırım. Bugün Alanyaspor'a olmam kaderin bir cilvesidir. Ramazan ayındayız ve mübarek bir günde sözleşme imzalıyorum. Allah Alanyaspor'da da güzel işler yapmama vesile olacaktır" diye konuştu.

BAKANA İMZALI FORMA

Daha sonra Kulüp Başkanı Hasan Çavuşoğlu, üzerinde futbolcuların imzası yer alan takım formasını Bakan Çavuşoğlu'na hediye etti. Bakan Çavuşoğlu ise AB Bakanlığı'nın plaketini Alanyaspor Kulübü Başkanı Hasan Çavuşoğlu'na verdi.