Van Persie'den Hooijdonk'a şok cevap!

Hollanda'nın golcü ismi Robin van Persie, Van Hooijdonk'un eleştirilerine sert yanıt verdi.

Van Persie'den Hooijdonk'a şok cevap!
Van Persie'den Hooijdonk'a şok cevap!
GİRİŞ 13.07.2014 11:54 GÜNCELLEME 13.07.2014 11:54

Manchester United'ın gol makinesi Robin van Persie, Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından şimdilerde televizyon yorumculuğu yapan Pierre van Hooijdonk'un eleştirilerine sert yanıt verdi.

Tecrübeli golcü, Hooijdonk'un çalıştığı kanal olan NOS'a verdiği demeçte "Van Hooijdonk'un amacı ne, neden yoktan yere kriz çıkartmaya çalışıyor anlamıyorum. Bence gitsin golf oynamaya devam etsin ya da kendisine başka bir meşgale bulsun." ifadelerini kullandı.

Eleştirilere açık olduğunu da sözlerine ekleyen Persie, "Eleştiri kaldırabilen bir bünyem var, ama bunların da bir dayanağı olması lazım, haksızlığa gelemem. Milli takım için elimden geleni yapmadığımı söylüyor, içi boş argümanlar bunlar. İyi bir kalbin sözleri değiller. Belki bana karşı bir garezi vardır, ona sorun bunu. Onu hiç ama hiç anlamıyorum." dedi.

Fenerbahçe'ye uzun yıllar hizmet etmiş olan Hooijdonk ise yanıt olarak, "Bu açıklaması benim hakkımda kötü düşüncelere sahip olduğunu gösteriyor. Yani ima ettiğinin tam aksine bence o benim hakkımda kötü düşünüyor. Benim işim gördüğüm konular hakkında konuşmak ve eleştiri yapmak." diye konuştu.

44 yaşındaki van Hooijdonk, Celtic ve Benfica'da da forma giymiş ve milli takım formasıyla 46 maçta 14 gol atmıştı.

KAYNAK: GOAL