Sneijder küplere bindi: Nefret ediyorum

Hollanda Milli Takımı'nın yıldızı Wesley Sneijder, penaltı kaçırdığı Arjantin karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Sneijder küplere bindi: Nefret ediyorum
Sneijder küplere bindi: Nefret ediyorum
GİRİŞ 10.07.2014 05:00 GÜNCELLEME 10.07.2014 07:15
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Dünya Kupası yarı finalinde Arjantin'e penaltılarla kaybeden Hollanda, finale çıkma şansını kaybederken Wesley Sneijder vuruşunda kaleci Romero'yu geçemedi.

Galatasaray'ın yıldızı Sneijder, "Bence maçın penaltılara gitmesini isteyen tek bir takım vardı o da Arjantin'di. Bu gerçekten can yakıyor ama futbol bu" ifadelerini kullandı.

Kaçırdığı penaltı vuruşu hakkında konuşan tecrübeli futbolcu, "Sorumluluğumu almak zorundayım. Bazen işler ters gidebiliyor. Penaltı vuruşlarından nefret ediyorum" şeklinde konuştu.

YORUMLAR 3
  • ercan aykan 9 yıl önce Şikayet Et
    BU AVRUPALILARDA AYNI BİZİM GİBİLER...ARTIK TEK FAVORİM JAPONLAR..... Daha bir kaç gün önce grup maçlarında yanılmıyorsam oynamadan 2-0 kazandıkları maçın ardından karşı takım teknik direktörünün sinirlenerek "Hollanda top oynamaya değil avunmaya ve avutmaya gelmiş" dediğinde bu Vesli Sınayder beyefendi adamın söylediklerini tiye alarak "biz stratejik oynadık ve golleride atan bizdik, yenilince bahane üretmesin kimse" diye demeç vermişti. Şimdilerde roller değişince söylediklerini unutup aynı O teknik direktör misali karşı takımı aşağılamaya çalışmakta. Aynı biz Türklerin metoduda budur. Bu konuda bir tek Japonlar çok ferasetli, onurlu ve dik duruyor, bahaneye sığınmıyor daha iyisi için gayret harcıyorlar.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    ayağını kullamayan futbolcu değildir !. bazıları bunu sever veya öğer ben değil !
    Cevapla
  • fransayurtdisi 9 yıl önce Şikayet Et
    HOLLANDA. Sneijder merak etme buraya kadar cok guzel geldiniz Erdogan bile sizin futbolunuza hayran kaldi onu Fransiz dergesinde soyledi Bir basi dik kabetmek var bir de utanc siz basi dik kaybetiniz Brezilya da utandi size baska maclar icin bol sanslar !!
    Cevapla