Cüneyt Çakır hakkında şok iddialar!

Cüneyt Çakır'ın Hollanda-Arjantin maçına atanması Latin ülkesini oldukça rahatsız ederken, Cüneyt Çakır hakkında şok iddialar ortaya atıldı.

Cüneyt Çakır hakkında şok iddialar!
Cüneyt Çakır hakkında şok iddialar!
GİRİŞ 09.07.2014 13:55 GÜNCELLEME 09.07.2014 14:41
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

İspanyol ve Arjantin basınının 2014 Dünya Kupası'nda Arjantin ile Hollanda arasında oynanacak olan yarı final müsabakasına atanan FIFA kokartlı hakemimiz Cüneyt Çakır'a karşı öfkesi devam ediyor.

UILENBERG İLE BELEK'TE BİRLİKTE OLDULAR!

Cüneyt Çakır'ın UEFA Hakem Komitesi Üyesi, hakem ve gözlemci eğitmeni olan Hollandalı Jaap Uilenberg'in yakın arkadaşı olduğunu vurgulayan gazeteler bu kişinin aynı zamanda Çakır'ın bu konuma gelmesinde büyük rol oynadığını hatırlattılar. As ve Enterno gazeteleri, Çakır ve Uilenberg'in geçtiğimiz aylarda Belek'de beraber olduklarını ve bu yakın dostluğun Arjantin aleyhine kullanılmamasını ümit ettiklerini belirtti.

Cüneyt Çakır'ın bu karşılaşmaya atanmasının Arjantin'i pek memnun etmediğinin de altını çizen gazeteler, Türk hakemin şahsi eğitmeninin bir Hollandalı olmasını kim açıklayacak sorusu yönelttiler.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 12
  • sebahattin cebi 9 yıl önce Şikayet Et
    huseyın köse. soyledıklerımde hıc yalan yoktur doğrular sızı rahatsız etmesın...deyıl fenerbahcelı kımse bıze zarar veremez o bakıma kendını uzme arkadaşim
    Cevapla
  • huseyin kose 9 yıl önce Şikayet Et
    Selahattin cebi. Gassarayın Ankaragücü nü 8-0 yenmesi gibi normal bişey diyosun yani. Sen ve senin gibi havadaki nemi Fenerbahçe ye bağlayan bir kaç yorumcu arkadaşımız var. İnsan düşünmeden edemiyor acaba Fenerbahçe li birinden bir zarar mı gördünüz de bu kadar nefret dolusunuz? Git kinini başka yerlere kus kardeşim Ramazan günü kendinide bizide günaha sokma.
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    40 yılda bir hakemimiz internasyonal oldu, çamur atmalar gani !. çoğu kişi dışardan gelen haberlerle adamı çamur bombardımanına tutuyorlar ! utanın be,dışarının düşmanca oynadığı gezi olaylarına benzettim bu işi !
    Cevapla
  • özgür karaduman 9 yıl önce Şikayet Et
    hakemlikle alakası yok. dünyada hangi maçı yönetirse yönetsin burada fenere çalışan sıradan bir hakem
    Cevapla
  • tufangurler 9 yıl önce Şikayet Et
    Sebahattin Cebi. Fenerbahçe ve Fenerbahçenin bu herşeyden şikayet eden tavrından hiç birşeyden mumnun olmayan tavrından sürekli herşeye itiraz etmesinden ülke olarak bıktık artık süper ligte tek takım sizsiniz sanki o kadar takım var hiç birine birşey olmuyorda sadece size oluyorsa dönüp kendinize bakın birazda. Yeter artık yav şikayet şikayet itiraz itiraz nereye kadar
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle