"Her maç öncesi Kur'an dinlerim"

Fransa Milli Takımı'nın müslüman futbolcusu Benzema, Kur'an dinlediğinde zihinsel olarak huzura eriştiğini söyledi.

"Her maç öncesi Kur'an dinlerim"
"Her maç öncesi Kur'an dinlerim"
GİRİŞ 02.07.2014 12:02 GÜNCELLEME 02.07.2014 12:02
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Fransız teknik adam Didier Deschamps'ın izin vermesi üzerine Nijerya maçında da oruç tuttuğunu belirten Cezayir asıllı Müslüman futbolcu Karim Benzema, Kur'an-ı Kerim'le huzur bulduğunu ifade etti.

KUR'AN DİNLEMEK HUZUR VERİYOR

Her maçın başlamasına 10 dakika kala kulaklık takarak Kur'an sûrelerini dinlediğini anlatan Benzema, "Kur'an, Allah'ın kelamı. Sûreler asil sözler içeriyor. Kur'an dinlemek bana zihinsel huzur veriyor." şeklinde konuştu.

HOROZ, ALMANLARI GÖZÜNE KESTİRDİ

Dünya Kupası 2. tur maçında Fransa, Nijerya'yı 2-0 mağlup ederek çeyrek finale çıksa da oldukça zorlandı. Horozların bu zaferi futbolcularda büyük sevince yol açtı ancak ortaya konulan oyun teknik ekibi tatmin etmedi. Nijerya karşısında ilk yarıyı golsüz geçen ve ikinci 45'te oyuna hakim olan Fransızlar, yarı final biletini almak için gözünü Almanya'ya çevirdi.

DESCHAMPS: HATA YAPMAMALIYIZ

Fransa Milli Takım Teknik Direktörü Didier Deschamps, dünyanın en iyi 8 takımı arasına girdiklerini belirterek, oyucularıyla gurur duyduğunu söyledi. Finali düşünmek için henüz erken olduğuna da vurgu yapan Deschamps, "Nijerya karşısında iyi futbol oynamadık. Özellikle ilk yarıda kötüydük. Bu futbolu Almanlara karşı sergilersek eleniriz. Hata yapmamalıyız." dedi. Fransa'nın ilk golünü kaydeden Paul Pogba ise ülkesi adına çok mutlu olduğunu vurgulayarak, hayatının en önemli anlarından birini yaşadığını belirtti.

YORUMLAR 3
  • Samet Ergül 9 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki bizim ülkemizde değil, bulundukları ülkelerde değer görmüşler. Bizim ülkemiz para vererek yabancıları oynatma alışkanlığından kurtulamadığı sürece, gencecik çocuklar varlıklarını gösteremeden yok olup gidiyorlar. Genç insanlara değer veren en iyi takımlar Avrupa'da . Bana göre bir futbolcunun değer gördüğü yerin milli formasını giymesi kadar doğal bir şey yok...
    Cevapla
  • mehmet akif dolma 9 yıl önce Şikayet Et
    ona bakarsan . ona bakarsan mesut özilde ne o nazi almanların formasını göğsünde taşıyo farkımı var fransadan al birini vur ötekine
    Cevapla
  • merebay 9 yıl önce Şikayet Et
    bextreş. iyi güzelde, afrikayı ve insanlığı sömüren Fransızların bayrağını göğsünde taşıyorsun?
    Cevapla