Sürpriz açıklama! "Babam için değildi"

FIFA Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili'nin oyuncusu Serey Die'nin, sanıldığı gibi babasının maçtan önce ölümüne ağlamadığı ortaya çıktı.

Sürpriz açıklama! "Babam için değildi"
Sürpriz açıklama! "Babam için değildi"
GİRİŞ 20.06.2014 13:00 GÜNCELLEME 20.06.2014 13:01

FIFA Dünya Kupası'nda Fildişi Sahili'nin oyuncusu Serey Die, takımının Kolombiya maçı öncesinde ağlama nedeninin, ülkesini temsil etmekten duyduğu heyecan olduğunu söyledi.

L’Equipe ve Daily Mail gibi gazetelerin yanı sıra sosyal medyada da yer alan, "Die'nin babasınınmaçtan birkaç saat önce ölmesi nedeniyle milli marş sırasında ağladığı" iddiaları, futbolcu tarafından yalanlandı.

Maçın ardından sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından açıklamalarda bulunan Fildişili futbolcu, babasının 2004 yılında öldüğünü belirterek, "Dünya Kupası'nda takımımı temsil etmekten duyduğum heyecan nedeniyle ağladım. Turnuvada bu derece bir duygu yoğunluğu yaşayacağımı hiç düşünmemiştim" ifadelerini kullandı.

Didier Drogba da takım arkadaşına destek vererek "Kim ne derse desin Serey Die, ne kadar harika birisi olduğunu gösterdin. Milli marşlar sadece senin gibi Fildişi Sahili'ni içinde ve ailesinde hissedebilen, özel anlarda güçlü duygulara sahip olanlar tarafından anlaşılır" değerlendirmesinde bulundu.

KAYNAK: AA