Flaş açıklama: O takımla imzaladı

Katar takımlarından Al Arabi'nin teknik direktörü Dan Petrescu, Barcelona'nın yıldızı Xavi Hernandez hakkında flaş bir açıklama yaptı.

Flaş açıklama: O takımla imzaladı
Flaş açıklama: O takımla imzaladı
GİRİŞ 18.06.2014 05:07 GÜNCELLEME 18.06.2014 05:07

Bir süredir Barcelona'dan ayrılacağı konuşulan 34 yaşındaki tecrübeli orta saha  oyuncusu için Al Arabi'nin yıllık 8 milyon euro vereceği ifade edildi. 

Rumen basınına konuşan teknik direktör Dan Petrescu, "Xavi'ye eğer koşmaya ve  takım için her şeyini vermeye hazırsa buraya gelmesi gerektiğini söyledim"  ifadelerin kullandı. 

Petrescu, "Xavi, Al Arabi ile ön sözleşme imzaladı. Başka takımlardan da  muhtemelen teklifler alıyor. Al Arabi olarak direkt oyuncu ile iletişime geçtik. O şu an Brezilya'da ve tüm konsantrasyonu İspanya Milli Takımı ile. Onunla  telefonda konuştum ve anladığım olağanüstü bir adam olduğu" ifadelerini  kullandı. 

Transferle ilgili detaylar veren Petrescu, "Xavi eğer bize gelirse başka büyük  isimleri de transfer edebileceğiz. Ancak bu isimleri açıklamak istemiyorum. Tabii ki Xavi'nin takımıma gelmesini isterim ve Al Arabi de ona yıllık 8 milyon  euro verebilir diye düşünüyorum" yorumunda bulundu.