David Villa'dan sürpriz imza!

New York City'ye transfer olduğunu açıklayan David Villa, Melbourne imza atarak büyük bir sürpriz yaptı.

David Villa'dan sürpriz imza!
David Villa'dan sürpriz imza!
GİRİŞ 05.06.2014 11:31 GÜNCELLEME 05.06.2014 11:31

David Villa, kariyerinde yeni bir sayfa açtı. Amerika Birleşik Devletleri takımı New York City ile sözleşme imzalayan İspanyol futbolcu; Mart ayında başlayacak yeni sezon öncesi kiralık olarak Avustralya'da Melbourne City’de forma giyecek.

Atletico Madrid ile yollarını ayıran ve futbol hayatını Amerika Birleşik Devletleri'nde sürdürme kararı alan David Villa, New York City takımıyla sözleşme imzalamıştı. Ancak Birleşik Devletler'de yeni sezonun mart ayında başlayacak olması nedeniyle Villa'nın aradaki sürede ne yapacağı merak ediliyordu.

Ve beklenen açıklama geldi. 32 yaşındaki İspanyol futbolcu 3 ay boyunca kiralık olarak Avustralya ekibi Melbourne City'de forma giyecek. New York City ve Melbourne City kulüplerinin yönetimi, Manchester City'nin kontrolünde bulunuyor.

MİLLİ TAKIMA VEDA EDİYOR

Bu arada David Villa, Dünya Kupası'nın ardından Milli Takım kariyerini noktalayacağını açıkladı. 56 golle İspanya Milli Takımı'nın en skorer oyuncusu olan Villa ”Dünya Kupası'nda Milli Takım adına son kez oynayacağım. Hem yaşım hem de performansım açısından milli formaya veda zamanı geldiğini düşünüyorum" dedi.