Semih patladı: Polis beni alacak diye...

Fenerbahçe'nin eski golcüsü, '3 Temmuz'la ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Semih patladı: Polis beni alacak diye...
Semih patladı: Polis beni alacak diye...
GİRİŞ 03.06.2014 11:21 GÜNCELLEME 03.06.2014 11:21
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Semih Şentürk, 3 Temmuz sürecinde yaşadığı büyük korkuyu anlattı. 3 "Temmuz sürecinde yaşadıklarım bana ağır geldi" diyen Semih, "Sabah 7’lere kadar evin camından 'Ha şimdi polis gelip beni alacak' diye bakıyorum. Yok 1. yok 2. dalga" şeklinde konuştu.

Deneyimli golcü, 2010-2011 şampiyonluğu için ise “Biz alnımızın teriyle mücadele ettik. Kazandığımız şampiyonluk da anamızın ak sütü kadar helaldir" ifadelerini kullandı. 

F.Bahçe'de hem takımla hem de bireysel olarak birçok başarıya ulaştıktan sonra devre arasında Medical Park Antalyaspor giderek sarı-lacivertli formaya veda etmişti. 

Sonradan oyuna girdikten sonra attığı goller nedeniyle 'Nöbetçi Golcü' lakabı takılan Semih, 3 Temmuz sürecinde yaşadığı zor günleri Vatan gazetesine anlattı.

"Tek başıma kaldım... 3 Temmuz sürecinde yaşadıklarım bana ağır geldi"

"Alex de sen de uzun yıllar hizmet ettiniz  F.Bahçe’ye, ancak gitme şekliniz veda gibi değildi? Gitmek için aceleci mi davrandın? Serdar Kesimal affedildi ama sen gitmeyi tercih ettin."

“6 ay zor günler geçirdim. Tek başıma kaldım. Sezon sonuna kadar kalabilirdim ama kariyerime yakışmazdı. Gönderiliş şeklime kırıldım. Sözleşmemi tamamlayabilirdim belki ama bazen forma şansını az buldum. Kimi zaman da 3 Temmuz sürecinde yaşadıklarım bana ağır geldi.”

"Bu halde Bienvenu'yu nasıl keseyim?"

"Kusura bakma ama Bienvenu’yü kesemedin derim ben de..."

“Nasıl mı kesemedim, nasıl keseyim? 3 Temmuz sonrası adım çıkmış. Sabah 7’lere kadar evin camından 'Ha şimdi polis gelip beni alacak' diye bakıyorum. Yok 1. yok 2. dalga. Hele bir gece sitenin güvenlik aracı geçiyor ben de çöp atmak için dışarı çıktım. Polis geldi zannettim. Bir an neye uğradığımı şaşırdım. Bu normal mi?

Ardından çocuğum Ada dünyaya geldi. Bir taraftan kendi stresim diğer yanda uykusuz geceler. İdmana gidiyorum ayakta duracak halim yok. Eve dönüyorum aynı şeyler devam ediyor. Sabahlara kadar bahçede oturup beni ne zaman almaya gelecekler diye bekledim. 'Semih üflesen düşecek haldeydi' diyorlardı. Normaldir. Yaşadıklarımdan dolayı kendim bile söylüyorum işte ayakta zor duruyordum. 3 Temmuz süreci beni çok fazla etkiledi.

İsmimin geçmesini hiç sindiremedim. 2010-2011 sezonunda sahada nasıl zorlanarak kazandığımızı ve anlımızın terini daha nasıl izah edeyim. Bu iftiraları hiç yakıştıramadım.”

"2010-11’de adeta ölüyorduk"

Semih, "3 Temmuz süreci"ni değerlendirirken Bucaspor ile oynanan o maç ile ilgili bir anısını da paylaştı:

“Biz alnımızın teriyle mücadele ettik. Kazandığımız şampiyonluk da anamızın ak sütü kadar helaldir. İlk kez bir anımı paylaşacağım; Buca’da maç 3-1... Dakika 70 veya 75, santrada bir skorboarda bir Alex’e bakıyorum, diyorum ki 'Baba döner mi?', Alex 'Çok zor baba' diyor. 3-2 oldu yine sordum Alex 'Zor' dedi. 3-3 oldu, Alex’e yine döndüm, 'Dönecek galiba' dedi. Antep maçı 90+4. G.Saray maçı girdim golü attım sonra Alex’in kafası. Ölüyorduk ya. Sivas maçı 4-3. Son 10 dakika geçmek bilmedi. F.Bahçe’yi ele geçirme operasyonuydu 3 Temmuz.”

YORUMLAR 5
  • oku yorum 9 yıl önce Şikayet Et
    baba döner mi demiş, baba da zor demiş. baba mantıklı adam doğrusunu söylemiş ama maçların sahada kazanıldığını sanmış da ondan öle sölemiş:) yoksa öyle bir hata yapar mıydı:) şimdi bu babada; söner mi diyor:) cevabı vereyim; zor:)
    Cevapla
  • Kaan.arya 9 yıl önce Şikayet Et
    ts nin 2011 maçları. buca maçı dk 90 adamın ayağı kayıyor, g.birliği futbolcuları Trabzon için oynadık diyor, Karabük maçı başlamadan 4-0, g.antep maçı yarım saatte 4-0, bursapor diyet ödedik diyor, sivasa balık, antalyaya profil, karabüke demir çelik..... bir hoca 300 bin dolar istiyor üfürükçü diyorlar :)))) yılın fıkrası diye boşuna demiyoruz: trabizonsporlular: biz temiziz tüm türkiye :))))))))))))))))))
    Cevapla
  • çaykaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    buce ve sivas. bu maçlar döner semih neden biliyormusun önceden anlaşıldı yegidoyla paralar geldi otelde paylaşıldı ve şike yapan yığidoda zatan işaret yaptı 4 dıye sen hala anlamadın şikeci
    Cevapla
  • çaykaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    semih efendi. ateş olmayan yerde duman çıkmaz semih efendi bak ben çok rahatım ne cama bektım nede kapıya neden biliyormusun çünkü suç işlemedim işleyen insanlar tedirgin olur tıpkı senın gibi
    Cevapla
  • KARADENİZ FIRTINASI 9 yıl önce Şikayet Et
    ÇİĞ YEMEYENİN KARNI AĞIRMAZZZZZZ.. neden pencerelerde bekledin semih. bir suçun yoksa kaygıya ne gerek vardı.ama kazın ayağının öyle olmadığını bildiğin için normaldir yaşadıkların. az kaldı az herşey netleşecek.
    Cevapla