Almanya'dan ilginç Dünya Kupası kadrosu!

2014 FIFA Dünya Kupası'nda mücadelede edecek olan Almanya'da, teknik patron Joachim Löw 23 kişilik nihai kadroyu belirledi.

Almanya'dan ilginç Dünya Kupası kadrosu!
Almanya'dan ilginç Dünya Kupası kadrosu!
GİRİŞ 02.06.2014 15:07 GÜNCELLEME 02.06.2014 15:07

Deneyimli teknik adam, açıkladığı 23 kişilik kadroda Philipp Lahm, Bastien Schweinsteiger ve Miroslav Klose gibi deneyimli isimlerin yanısıra Mario Götze, Marco Reus, Julian Draxler ve Andre Schurrle gibi genç isimlere de yer verdi. Öte yandan Mesut Özil de 23 kişilik kafilede kendisine yer bulurken, bahsi geçen 23 kişilik kadroda forvet olarak yalnızca 35 yaşındaki Miroslav Klose'nin bulunması dikkatlerden kaçmadı.

Joachim Löw yönetimindeki Almanya, Dünya Kupası'nda Portekiz, Gana ve Amerika Birleşik Devleri ile birlikte G Grubu'nda yer alıyor.

Almanya'nın kadrosu şu şekilde;

Kaleci: Manuel Neuer (Bayern Münih), Roman Weidenfeller (Borussia Dortmund), Ron-Robert Zieler (Hannover 96)
 

Defans: Jerome Boateng (Bayern Münih), Philipp Lahm (Bayern Münih), Erik Durm (Borussia Dortmund), Mats Hummels (Borussia Dortmund), Kevin Grosskreutz (Borussia Dortmund), Benedikt Höwedes (Schalke 04), Per Mertesacker (Arsenal).
 

Orta saha: Julian Draxler (Schalke 04), Mario Götze (Bayern Münih), Matthias Ginter (Freiburg), Christoph Kramer (Borussia M’gladbach), Sami Khedira (Real Madrid), Toni Kroos (Bayern Münih), Thomas Müller (Bayern Münih), Mesut Özil (Arsenal), Marco Reus (Borussia Dortmund), Andre Schürrle (Chelsea), Lukas Podolski (Arsenal), Bastian Schweinsteiger (Bayern Münih)
 

Forvet: Miroslav Klose (Lazio)

KAYNAK: AA