UEFA'da, Türk futbolunun kader günü!

UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehir'e karşı açtığı soruşturmanın duruşması bugün Nyon'da yapılacak.

UEFA'da, Türk futbolunun kader günü!
UEFA'da, Türk futbolunun kader günü!
GİRİŞ 02.06.2014 11:24 GÜNCELLEME 02.06.2014 11:24
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehir'e karşı açtığı soruşturmanın duruşması bugün Nyon'da yapılacak.Mecnun Otyakmaz'ın Temyiz Kurulu'ndaki ifadesi '3 Temmuz' dosyasının kaderini değiştirebilir.

UEFA'nın Sivasspor ve Eskişehir'e karşı açtığı soruşturmanın duruşması bugün Nyon'da yapılacak. UEFA, Disiplin Kurulu'nu by-pass ederek dosyayı Temyiz Kurulu'na gönderdi. Duruşmada Sivasspor Başkanı Mecnun Otyakmaz'ın "Trabzonspor bize şike teklif etti" şeklinde ifade verip, savunmasını isimlerle detaylandırılması dosyanın gidişatını değiştirebilir. Sivas Korcan Çelikay, Eskişehir ise Ümit Karan nedeniyle ceza alabilir.

UEFA, Sivas ve Eskişehir'in savunmalarını yeterli bulmazsa iki kulübün Avrupa kupalarına katılmasına tedbir koyup, dosyayı Disiplin Kurulu'na sevk edecek. Bu durumda F.Bahçe ve Beşiktaş'ın ardından şikeden ceza alan takım sayımız 4'e yükselir. Bu rakam da 17 Temmuz'da UEFA'nın TFF'ye karşı açtığı soruşturmada Türkiye'yi daha da zor duruma düşürür.

SİVASSPOR'UN KOZU HAC

UEFA'daki duruşmasına Başkan Mecnun Otyakmaz, yöneticiler ve kulübün tanıkları katılacak. Otyakmaz'ın, kendi ortaya attığı iddianın kahramanlarından Mehmet Yıldız'la da bir görüşme yaptığı ve eski kaptanını İsviçre'ye götürmeye ikna ettiği bildirildi. Otyakmaz'ın Yıldız'a "Hacca gitmiş, dürüst ve inançlı bir insansın. Sana yakışan, bizimle gelip o dönemde yaşananları anlatmaktır" diyerek ikna ettiği belirtildi.

Teşvik teklifinin yapıldığı iddia edilen Abdurrahman Dereli'nin de İsviçre'ye götürüleceği de iddialar arasında...

YORUMLAR 4
  • KAYA TRABZONLU 9 yıl önce Şikayet Et
    deniz bitti. şikeciler için artık deniz bitti. uefa sifonu çekiyor
    Cevapla
  • Texas 9 yıl önce Şikayet Et
    adalet varsa Bursaspor kazanır. 3 temmuz sürecinde fb sinden bjk sine eskişehirine kadar derken görüldü ki trabzonspor da en az bunlar kadar bu işlerin içinde olmuş nasılsa bi şekilde sıyırmışlar. UEFA bunu şimdi anlayacak ve tek temiz BURSASPOR a hakkını verecektir. en başta 2011 ş.ligine ts yerine Bursa gitmeliydi ts burdaki kayıpları iade etmeli, kupayı da isterken Bursaspora verilmesini istemelidir.
    Cevapla
  • çaykaralı 9 yıl önce Şikayet Et
    sivasli yiğido. kimi götürürsen götür fenerbahcede tam 20 kişi götürdü sonuş 2 yıl men sizde kimi götürrürsenız sonuş değişmez otyakmaz çünkü adalat her zaman doğrunun yanındadır. sen kendi elınle yakalandın yiğıdo şike yapmak karı satmak gibidir diyordun böşuna iftıda etme kim ne yaparsa yanına kalmayaçağını sende biliyorsun
    Cevapla
  • Serdar Yavuz 9 yıl önce Şikayet Et
    elde gerçek delil varmı?. sn mecnun bey.varmı? varsa bugüne kadar neden bu belgeleri açıklamadınız?yoksa bu neyin açıklaması şimdi? yoksa uefa dan ceza gelecek diye korktuğunuzdanmı böyle açıklamalarda bulundunuz.sanırım 2 takımıda ceza verecekler. hani 0 tolerans varya ondan.ama olan türk futboluna alacak.değdimi aziz değdimi? söyle.
    Cevapla