TFF'den maçları erteleme kararı!

TFF, 14 ve 15 Mayıs tarihinde oynanacak tüm amatör ve profesyonel lig müsabakalarının ileri bir tarihe ertelendiğini açıkladı.

TFF'den maçları erteleme kararı!
TFF'den maçları erteleme kararı!
GİRİŞ 14.05.2014 12:03 GÜNCELLEME 14.05.2014 17:25

Türkiye Futbol Federasyonu, resmi twitter hesabı üzerinden bir açıklama yaptı;

İşte o açıklama;

"Soma'da yaşanan ve ülkemizi hüzne boğan maden faciası nedeniyle elim facianın yaşandığı günden itibaren 3 günlük Ulusal Yas ilan edilmiştir.

Bu çerçevede 14 ve 15 Mayıs tarihinde oynanacak tüm amatör ve profesyonel lig müsabakaları ileri bir tarihe ertelenmiştir.

16, 17, 18 Mayıs 2014 tarihlerinde tüm liglerimizdeki futbol müsabakaları planlandığı şekilde oynanacaktır. Bu müsabakalar öncesi, sırasında ve sonrasında müzik yayını yapılmayacak, hakemlerimiz ve futbolcularımız sahaya siyah bantla çıkacak ve maçlardan önce Soma'da hayatını kaybeden yurttaşlarımız anısına 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacaktır.

UEFA U17 Avrupa Şampiyonası'nda mücadele eden U17 Milli Takımımızın 15 Mayıs (yarın) tarihinde oynanacak Malta maçına siyah bantla çıkılması ve saygı duruşunda bulunulması için UEFA'ya başvurulmuştur.

Kamuoyunun bilgisine sunar, Soma'da kaybettiğimiz yurttaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli yakınlarına başsağlığı dileriz"