Flaş iddia! Caner ve Arda dünya devine

Gelecekleri konusuna birçok iddia ortaya atılan Caner Erkin ve Arda Turan'ın birlikte Inter'e transfer olacağı öne sürüldü.

Flaş iddia! Caner ve Arda dünya devine
Flaş iddia! Caner ve Arda dünya devine
GİRİŞ 11.05.2014 10:36 GÜNCELLEME 11.05.2014 10:36
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Son yıllarda Serie A'da nal toplayan Inter, yıllar sonra yeniden Türkiye'nin iki yıldız oyuncusunu transfer edebilmek için düğmeye bastı.

Geçmişte önce Hakan Şükür'ü ardından da Emre Belözoğlu ve Okan Buruk'u renklerine bağlayan İtalyan devi, şimdi de Atletico Madrid'de forma giyen Arda Turan ve Fenerbahçe'de bu sezon yıldızını iyice parlatan Caner Erkin için teklif götürdü.

Kulüpte yeniden yapılanmaya gitme kararı alan İnter'in maliyetleri ne olursa olsun Arda Turan ve Caner Erkin'in transferlerini bitirmek istediği, bu konuda her türlü fedakarlığı yapmaya hazır olduğu bildirildi.

BONSERVİSİ 41 MİLYON EURO

Sözleşmesinde 41 milyon Euro'luk serbest kalma maddesi bulunan Arda'nın bonservisi için Atletico Madrid kulübü ile masaya oturan İtalyanlar'ın mukavelesi biten Caner Erkin'le her konuda anlaştığı ortaya çıktı.

Yapılan görüşmelerde Caner'in İnter'le imza aşamasına geldiği, başkan Thohir'in özel olarak istediği Arda Turan'ın transferinin ise bonservis bedelinde yapılacak indirimlere bağlı olduğu öğrenildi.

Bu arada İtalyan devi, son dönemde eski görüntüsünden uzak bir profil çiziyor. 2005-10 arasında kupalara ambargo koyduğu yılların çok gerisinde kalan Inter, son 2 sezonda Serie A'da 6. ve 9. sırayı aldı. Bu sezon da Avrupa Ligi için ter döküyor.

150 MİLYON EURO'YU AŞKIN BÜTÇELERİ VAR

Teknik direktör Walter Mazarri'yle gelecek sezon da devam edeceklerini söyleyen Sportif Direktör Piero Ausilio, İtalyan basınına yaz transfer dönemi için birçok transfer yapmayı düşündüklerini açıkladı.

Ocak ayında Inter'in yüzde 70 hissesini 350 milyon Euro'ya Moratti'den satın alan Endonazyalı iş adamı Erick Thohir, bu sezon transfere 150 milyon Euro'yu aşkın bir bütçe ayırdı.

YORUMLAR 2
  • gerçekmi 9 yıl önce Şikayet Et
    hadi arda yı anladıkta. caner kim ki ben bunu hala çözmüş degilim fb medyasının aşırı derecede abarttıgı bir oyuncusu,inter bunu alıp napsın başına bela bunu italya ikinci liginde oynatmazlar,bu yıl bir çıkış yaptı diye dünya starı diye yutturmaya çalışıyor fb medyası.....
    Cevapla
  • Cenk Belcika 9 yıl önce Şikayet Et
    Belcika Cenk. Bunlara kimse para vermez, ardayida kimse istemiyor yetenegi kisitli kosamiyor sut cekemiyor sadece orta yapiyor ve pas baska yaptigi birsey yok, dunya futbolu tam oyuncu ariyor
    Cevapla