Mancini'den İbra ve Balotelli'ye özel açıklama

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, geçmişte çalıştığı 3 oyuncu ile ilgili Fransız basınına özel açıklamalar yaptı.

Mancini'den İbra ve Balotelli'ye özel açıklama
Mancini'den İbra ve Balotelli'ye özel açıklama
GİRİŞ 17.04.2014 16:29 GÜNCELLEME 17.04.2014 16:29

Galatasaray Teknik Direktörü Roberto Mancini, Florya'ya gelen Fransız gazetecilere özel bir röportaj verdi ve eski öğrencileri ile ilgili önemli detaylar paylaştı. İtalyan teknik adam, Inter'den öğrencisi olan ve son dönemde G.Saray'ın transfer listesinde olduğu da konuşulan Zlatan Ibrahimovic, Manchester City'de zaman zaman sorunlar yaşadığı aykırı futbolcu Mario Balotelli ve yine İngiltere'den öğrencisi Samir Nasri ile arasındaki ilişkiyi değerlendirdi.

IBRAHIMOVIC'E NE DEDİ?

Ibrahimovic'in çok zeki bir oyuncu olduğunu belirten Mancini, "Ibrahimovic özellikleri ile zaten bir şampiyondu. Benim elime geçtiğinde sadece çok fazla gol atmayı başaramıyordu. Ona, elindeki yetenekler ile maç başına 2 gol atması gerektiğini söyledim. Ancak, o daha da hızlandı. Ona bir şey söylediğinizde, çok hızlı anlayıp, harekete geçebiliyordu" diye konuştu.

"BALOTELLI İLE İYİ ANLAŞIYORUZ"

Balotelli ile arasında özel bir bağ olduğunu kaydeden İtalyan hoca, "Balotelli'ye inanılmaz bir sevgim, şefkatim var. Bu tabii ki bir baba-oğul ilişkisi gibi olamaz, ama çok iyi bir ilişkimiz var, iyi anlaşıyoruz" ifadelerini kullandı.

"NASRI BENİ DERİNDEN YARALIYOR"

Nasri'nin yeteneklerini farkında olmadığını vurgulayan 49 yaşındaki antrenör, "Samir Nasri inanılmaz yetenekleri olan bir oyuncu. Ancak elindeki yetenekleri ile bir şey yapmayı başaramadı. O her zaman maksimumunu vermesi gerektiğini anlamıyor. Bu benim kalbimi derinden yaralıyor. Onun üst düzey bir oyuncu olması için elimden geleni yaptım, ancak minimum ile oynuyor. Onun yetenekleri sadece iyi bir oyuncu olması için değil, dünyanın en iyilerinden biri olması için de yeterli. Ne yazık ki, Dünya Kupası'nda da muhtemelen oynamayacak" dedi.

Mancini'nin röportajının yer aldığı Fransız 'SoFoot Junior' dergisi 16 Nisan'dan itibaren Fransa'da satışa sunuldu.