İngiliz basını: Şikeye rağmen Türkiye'de!

Avrupa Futbol Şampiyonası'nın final ve yarı final paketi için UEFA'nın kararını çoktan verdiği öne sürüldü.

İngiliz basını: Şikeye rağmen Türkiye'de!
İngiliz basını: Şikeye rağmen Türkiye'de!
GİRİŞ 11.04.2014 14:24 GÜNCELLEME 11.04.2014 15:29
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası'nın Türkiye'nin ev sahipliğinde organize edileceği öne sürüldü. İngiltere'nin Daily Express gazetesinin 'özel' ibaresi ile yayınladığı, "EURO 2020 yarışını Türkiye kazanır" başlıklı habere göre dev turnuva için karar verildi.

Türkiye'nin EURO 2016 adaylığını tek oy farkla kaybettiği hatırlatılırken, sıradaki yarış için en çok öne çıkan ülkenin Türkiye olduğu belirtildi. UEFA'nın formatını değiştirerek 13 farklı şehre yaydığı organizasyon için Türkiye'nin yarı final ve final maçlarına ev sahipliği yapacağı ifade edildi.

İngiltere'nin 2018 Dünya Kupası'nda Ruslar karşısında kaybetmesinin ardından bu kez de ev sahipliğini Türkiye'ye kaptıracağı belirtildi: "Ülkede son dönemde ortaya çıkan şike skandallarına rağmen UEFA, yarı final ve final maçlarını Türkiye'ye vermeye çoktan karar vermiş görünüyor."

İsmi verilmeyen bir İngiltere Futbol Federasyonu yetkilisi de Türkiye'nin organizasyonu almaya yakın olduğunu doğrulayarak, kendilerinin grup maçlarına da ev sahipliği yapabileceklerini dile getirdi, "Hangi paketi alırsak alalım, biz mutlu olacağız" dedi.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 1
  • murat sert 10 yıl önce Şikayet Et
    söylediğiniz şeylere. kendiniz de inanıyor musunuz acaba gerçekten çok merak ediyorum
    Cevapla