Sinyal verdi: İtalya'yı çok özledim

İtalya'da yayın yapan Radyo Mana Mana Sport'a konuşan Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, "Bütün İtalya maçlarını seyrediyorum, çünkü çok özledim" ifadesini kullandı.

Sinyal verdi: İtalya'yı çok özledim
Sinyal verdi: İtalya'yı çok özledim
GİRİŞ 05.04.2014 04:29 GÜNCELLEME 05.04.2014 04:29

Türkiye Futbol Direktörü Fatih Terim, İtalya'da çalışmayı özlediğini söyledi. İtalya'da yayın yapan Radyo Mana Mana Sport'a konuşan İmparator, "Tüm İtalya maçlarını seyrediyorum, çünkü özledim" ifadesini kullandı.

TOTTİ'YE ÖVGÜ 

Roma'nın performasını öven Terim, "Roma harika bir takım ve takımını çok iyi oynatan bir teknik adamları var. Garcia olağanüstü bir iş çıkardı, tablo da bunu söylüyor" dedi. Roma'nın kaptanı Totti'nin Dünya Kupası'nda oynaması gerektiğini ifade eden tecrübeli antrenör, "Prandelli'nin ne yapacağını benden daha iyi bildiğini düşünüyorum. Totti'yi gerçekten seviyorum, harika bir oyuncu ve iyi bir adam; ama İtalya teknik direktörü karar vermeli. Zor bir seçim ve karar vermek onun için kolay olmayacaktır. Elimde olsa Totti'yi Türkiye için oynatmak isterdim" ifadelerini kullandı..

SALİH OYNAMALI 

Roma'nın transfer gündeminde yer alan Salih Uçan ile ilgili soruya ise Terim "Salih çok büyük bir yetenek. Genç bir oyuncu, ancak sürekli oynaması gerekiyor. Salih'in geleceği parlak" diye konuştu.