Şamil Tayyar o olayın perde arkasını anlattı

AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programına katıldı. Milletvekili Tayyar, Gaziantepspor- Fenerbahçe maçında protokol tribününde yaşanan olaya açıklık getirdi.

Şamil Tayyar o olayın perde arkasını anlattı
Şamil Tayyar o olayın perde arkasını anlattı
GİRİŞ 25.03.2014 00:47 GÜNCELLEME 25.03.2014 00:47

İşte AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'ın açıklamaları:

''Gaziantep'te ilk defa kadın çocuklara maç oynandı. Bu kadar çok kadının olduğu yerde maç izlemeye alışkım değilim. G.Antep için farklı bir tecrübe oldu. G.Antep halkı maçlara yeterince ilgi göstermiyor. Sergen Yalçın'ın gelişiyle beraber bir artış gerçekleşti. Pozitif bir katkısı oldu.''

''ÇOCUK DEĞİL DELİKANLIYDI''

Protokolde yaşanan olay için ise Milletvekili Tayyar, ''Çocuk değil delikanlıydı. Protokol tribününde olmamalıydı. 19-20 yaşında sakallıydı. Baba kontejtanından girmiş. Olaya fazla takılmıyorum. Vali gibi kamu yöneticileri var protokolde. Maçın başından beri sürekli taşkınlık yapıyordu. Golden sonra abartılı sevinince uyardım. Her pozisyondan sonra aynı tepkiyi verdi. 2. golden sonra da tekme atmalar var sevindi. Vali yardımcısının oğluymuş. Ben abaratılı sevinç sonrası böyle yapacaksan aşağıya in dedim. Olay anında üzerinde Fenerbahçe eşofmanı olan 5 kişi hızlıca geldi. Olaya müdahil oldular. Tartışma alevlendirdi. Haddini bilmeyen birisi 'Antep'e böyle...' diyince olay büyüdü. Gaziantep'e küfür etmeyin terbiyesizlik yapmayın' dedim. o olayı kim yaptıysa oratay çıkıp özür dilemeli. Özür dilemezse F.Bahçe yönetimi Gaziantep halkından özür dilemelidir. Tatsızlık olmasın diye ikinci yarı maçı izlemeden sahayı ter ettim'' dedi.