Alman basınından F.Bahçelileri kızdıracak detay!

Galatasaray-Fenerbahçe rekabetini dünyanın en önemli futbol karşılaşmaları arasında gösteren Bild, sarı-lacivertlileri kızdıracak bir detayı okuyucularıyla paylaştı.

Alman basınından F.Bahçelileri kızdıracak detay!
Alman basınından F.Bahçelileri kızdıracak detay!
GİRİŞ 23.03.2014 15:06 GÜNCELLEME 23.03.2014 15:06
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Almanya'nın yüksek tirajlı gazetesi Bild, Türk futbolunu gururlandıracak Fenerbahçeliler'i ise kızdıracak bir habere imza attı. 'Dünyanın en ateşli derbileri' başlığı altında futboldaki en büyük rekabetleri sıralayan gazete, Türkiye'deki ezeli rekabeti de en önemliler arasında gösterdi.

Almanya'dan Borussia Dortmund-Schalke, Sırbistan'dan Partizan-Kızılyıldız, İspanya'dan Barcelona-Real Madrid, İngiltere'den Arsenal-Tottenham ve Liverpool-Everton, Arjantin'den Boca Juniors-River Plate, İskoçya'dan Glasgow Rangers-Celtic ve İtalya'dan Milan-Inter ile Roma Lazio derbileri futbolun önde gelen rekabetleri olarak değerlendirildi.

Türkiye'den Galatasaray-Fenerbahçe derbisi de dünyanın en önemli futbol karşılaşmaları arasında gösterildi. 'Kıtalar arası derbi' başlığıyla takdim edilen iki takımın maçları için Galatasaray'ın Avrupa, Fenerbahçe'nin Asya'nın temsilcisi olduğuna ve iki takımın da çok fanatik taraftarları olduğuna vurgu yapıldı.

Ancak iki takım arasındaki buluşmaların en dikkat çekeni olarak ortaya konan maç Fenerbahçeliler'i kızdırabilir. Sarı-lacivertli taraftarın hep övündüğü 2002'de sarı-kırmızılıları 6-0 yendikleri maçı es geçen Bild, 1911 yılında henüz profesyonel ligler oluşmamışken, Galatasaray'ın Fenerbahçe'yi 7-0 mağlup ettiği karşılaşmayı "Efsanevi" başlığıyla verdi.

KAYNAK: SKORER
YORUMLAR 3
  • alperfatih sılam 10 yıl önce Şikayet Et
    yazık ya. Fransızlar yazsa neysede almanlar yazmış sorun yok ama ayrıntıyı unutmuşlar 15 yıldır galıbıyet yüzü göremeyen takım maçlarında derbi derbilikten çıkar yasasını unutmuşlar yanı bu derbi değil artık
    Cevapla
  • alat asim 10 yıl önce Şikayet Et
    BIRAK GS 'LİLER BİRAZ SEVİNSİN.. Zaten işleri kötü gidiyor. 11 puan fark çok kötü, he he.
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Amma güldüm O zaman ligmi vardı?.....:):):):):).. ...İstanbul takımları istanbul ligi altında kendi aralarında gazozuna oynuyorlardı?..:):):):):):).
    Cevapla