Fatih Terim'den Ankragücü'ne müjde!

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, kendisini ziyaret eden başkent temsilcisi yöneticilerine destek sözü verdi.

Fatih Terim'den Ankragücü'ne müjde!
Fatih Terim'den Ankragücü'ne müjde!
GİRİŞ 19.03.2014 14:57 GÜNCELLEME 19.03.2014 14:57

Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim, teknik direktörlüğe başladığı kulüp Ankaragücü'ne tesis konusunda destek sözü verdi.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, Ankaragücü Kulübü Yönetim Kurulu üyeleri Fatih Mert ve Tamer Açar, Terim'i makamında ziyaret etti.

Samimi sohbet havasında gerçekleştiği öğrenilen görüşmede, Fatih Terim sarı-lacivertli kulüpteki anılarını başkent temsilcisi yöneticileriyle paylaştı ve onlara destek olma sözü verdi.

Terim'den kulübün altyapı tesisleri için Türkiye Futbol Federasyonu'nda (TFF) bekleyen dosyalarına destek olmasını isteyen yöneticiler, tecrübeli teknik adamdan "Elimden gelen her türlü desteği vereceğim" sözünü aldılar.

Ankaralı futbolseverlere övgü

Fatih Terim'in, görüşmede İsveç ile Ankara'da oynanan hazırlık maçında, başkentli taraftarların, takımlarına örnek gösterilecek bir destek verdiklerini dile getirdiği de öğrenildi.

Terim'in, başkent ekibi yönetimine, bir resmi milli maçın Ankara'da oynanmasını çok istediğini bildirdiği ve bunun gerçekleşme olasılığının yüksek olduğunu belirttiği de aktarıldı.

Ziyaretin sonunda Terim'e Ankaragücü forması hediye eden yöneticiler, Terim'i başkent ekibinin tesislerine davet etti.

KAYNAK: AA