Scolari'ye Melo baskısı!

Galatasaraylı Felipe Melo'nun milli takıma katkı sağlayacağını söyleyen Brezilyalı spor yorumcusu Borges, Scolari'ye 'Melo'yu kadroya al' çağrısında bulundu.

Scolari'ye Melo baskısı!
Scolari'ye Melo baskısı!
GİRİŞ 08.03.2014 12:25 GÜNCELLEME 08.03.2014 12:25
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Galatasaraylı Felipe Melo'nun Brezilya Milli Takımı'na davet edilmemesinin yankıları sürüyor. Güney Afrika ile karşılaşan Sambacılar'da teknik direktör Luis Felipe Scolari açıkladığı aday kadroda sarı-kırmızılıların yıldızına yer vermemişti. Son zamanlarda oynadığı futbolla öne çıkan ve otoritelerin beğenisini kazanan deneyimli orta saha oyuncusunun çağrılmaması tartışma yaratmıştı.

Yazın gerçekleştirilecek Dünya Kupası öncesinde artık son rötuşlar yapılırken, Brezilya'da da konu hararetle tartışılmaya devam ediliyor. Ülkenin önde gelen spor kanalı Fox Sport'ta yorumculuk yapan Mauricio Borges konuyla ilgili yaptığı yorumda oyuncuya destek verdi.

Brezilya Milli Takımı'nın durumunu ele alan programda konuşan ünlü spor yorumcusu, Felipe Melo'nun Dünya Kupası kadrosunda yer alması gerektiğini söyledi. Scolari'ye seslenen Borges, orta saha için Melo'nun iyi bir opsiyon olacağını, kaliteli oyuncularla takviye edilmesi gereken Brezilya kadrosu için Melo'nun yanı sıra Kaka ve Ronaldinho gibi isimlerin de düşünülmesi gerektiğini dile getirdi.

YORUMLAR 1
  • Aslantepeli 10 yıl önce Şikayet Et
    Fernandinho'yu elestirdik ama. Herif sanki cevap verir gibi cakti golu iyi mi =)
    Cevapla