Demirören'den Türkiye'ye büyük müjde

2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finali ve iki yarı finali Türkiye'ye geliyor.

Demirören'den Türkiye'ye büyük müjde
Demirören'den Türkiye'ye büyük müjde
GİRİŞ 27.02.2014 14:45 GÜNCELLEME 28.02.2014 08:10
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

UEFA Başkanı Michael Platini'nin davetlisi olarak İsviçre'ye giden Türkiye Futbol Federasyonu Başkanı Yıldırım Demirören, mutlu haberle dönüyor.

İkili arasındaki zirvede 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finali ve iki yarı finalinin Türkiye'de oynanması konusunda görüş birliğine varıldığı öğrenildi.

Daha önce 2020 Olimpiyatlarının Türkiye'ye verilmemesi durumunda destek vereceğini açıklayan Platini'nin bu nedenle tavrını Türkiye'den yana koyduğu belirtildi.

TFF Başkan Vekili Servet Yardımcı, Cenevre'deki zirvenin sonucun hakkında bilgi vermedi ama 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası Finali ve iki yarı finali için kapsamlı bir dosyayla gittiklerini açıkladı.

YORUMLAR 7
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Bünyamin ?...Dooonk!.......Cevap veriyorum ;.......... ..."3 temmuz iftirasını Fenerbahçeye atan parelel yapı yüzünden.".
    Cevapla
  • Bünyamin Gündoğdu 10 yıl önce Şikayet Et
    HalitBinVelit. Fener neden avrupada oynayamıyor?
    Cevapla
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Ne yani Bu müjdeli haberin içinde Trabzon spora kupa yokmiii...:):):):):).... .....İnsan hiç olmaz ise Bir kupa yavrusu getirirdi UEFA,dan....ayıp ayıp UEFA,ya git elin boş dön?.laz uşakları iştahdan kesildiler hamsi yiyemez oldiler valla.:):):):):):).
    Cevapla
  • sebahattin cebi 10 yıl önce Şikayet Et
    ıyı akşamlar..... takımlarımızın avrupa mesaısı başladı,galatasaray-chelsea şampıyonlar ligi trabzon spor-juventus uefa avrupa lıgı fenerbahce-bayermunih playstatıon :::)))))))
    Cevapla
  • Texas 10 yıl önce Şikayet Et
    Türk futboluna boş yere ceza verildi. Ülkemin başbakanına yapılan kumpas ve kurguları gördükten sonra, aynı ellerin hazırladığı dosyalarla, fezlekelerle, ceza alan ülke takımlarımıza da haksızlık edildiğini düşünüyorum. Koskoca ülke başbakanına yapılanlar ortada iken 3 Temmuz'a ve sonrasına güvenmek imkansızlaşmıştır.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle