Yunus Yıldırım ile ilgili gündemi sarsacak açıklama!

Sivasspor - Fenerbahçe maçında tartışmalı kararlara imza atan Yunus Yıldırım ve maçın çizgi hakemi Murat Türker, maç sonrası arabada hıçkıra hıçkıra ağlamış.

Yunus Yıldırım ile ilgili gündemi sarsacak açıklama!
Yunus Yıldırım ile ilgili gündemi sarsacak açıklama!
GİRİŞ 14.02.2014 10:51 GÜNCELLEME 14.02.2014 10:51
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Merkez Hakem Kurulu Başkanı Zekeriya Alp, Türkiye gazetesine açıklamalarda bulundu. Alp'in açıklamalarında bir bölüm dikkat çekti.

Olaylı Sivasspor - Fenerbahçe maçının çok tartışılan hakemi Yunus Yıldırım ve çizgi hakemi Murat Türker de Alp'in gündemindeydi.

Alp, maç sonrası hakem triosunun yaşadıklarını şu sözlerle anlattı: "Maçtan sonra 6 hakem ve gözlemci toplantı yapıyor. Pozisyonlar bir bir izleniyor. Daha sonra arabaya biniyorlar. Arabada hakemlerin hıçkırık sesleri, sessizliği bozuyor. O kadar üzülmüşler. Gözlemci ve bazıları teselli etmeye çalışıyorlar."

İKİ HAKEM BIRAKMAK İSTEDİ

Alp, Halis Özkahya ve Fırat Aydınus'un hakemliği bırakmak istediğini, kendisinin buna engel olduğunu da açıkladı.

YORUMLAR 6
  • HalitBinVelit 10 yıl önce Şikayet Et
    Fenerbahçe Sivasda Resmen infaz edildi?..... ...O gözyaşları giden 3 puanı ve Gökhanı,Egemeni geri getirmez!!?..verdikleri karar şaibeli?..Yunus Yıldırımın 5 ay sonra emekli olacağı üzere verdiği karar gerçekden çok şaibeli!!!!???...
    Cevapla
  • Mert kaya 10 yıl önce Şikayet Et
    3 PUAN UÇTUKTAN SONRA. Sonuçta FB nin 3 puanı gitti 2 oyuncu 2 yönetici ceza aldı ve para cezası geldi birdahaki cezada seyircisiz oynama toplam maliyet 2 milyon lira şampiyonluk giderse 20 milyon liraya maolacak bu olay hıçkıra hışkıra böğüre böğüre ağlasa ne olurki
    Cevapla
  • ahmet dinç 10 yıl önce Şikayet Et
    zekeriya yalanı bırak. hakemler bilerek kasten feneri yediler,sadece penaltı değil,avantajlar oynatılmadı,sarı kart bize çıkarken rahat sivasa çıkmadı,oyuncumuz yerdeyken gol yedik böyle gol yiyen ligimizde yok arkası dönük adam faul yapıyor ve sarı yiyor ,,,biz bu hıçkırık olayını hiç yemedik
    Cevapla
  • hakan can 10 yıl önce Şikayet Et
    HİKAYE.... onlar yanlış duyulmuştur kahkaha sesleridir. hem neye yarar. testiyi kırdın gözün çıksa bir halta yaramaz... bunların ağlaması fenerbahçenin 3 puan kaybını lehine mi çevirdi, dün ceza yağdı f.b. ye ona mı engel teşkil etti yok.. geç bunları zekeriya.. bunlar gibi güdülecek bulamayacağından istifalarını kabul etmedin..
    Cevapla
  • nasrettin dogan 10 yıl önce Şikayet Et
    olurmu öyle şey. herkes hata yapmış olabilir ne var bunda yani. 100 maç yöneteceksin 2-3 maçı hatalı yönettin diye hakemliğimi bıracaksın hiç gerek yok bence.sadece fener çok ağladı o kadar.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle